Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol a mers în vacanță cu fiica ei, dar fără Smiley. Care este motivul

Gina Pistol a mers în vacanță cu fiica ei, dar fără Smiley. Care este motivul
7

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi a venit pe lume o fetiță, Josephine. Recent, Gina a mers în vacanță împreună cu fiica ei, însă Smiley nu a putut să le însoțească. Vedeta speră să poată pleca toți trei într-o vacanță la începutul anului viitor.

Gina Pistol, în vacanță cu fiica ei, fără Smiley

Gina Pistol a mers în vacanță împreună cu fiica ei, în vârstă de un an, fără Smiley. Vedeta a declarat artistul nu a putut să le însoțească pentru că a avut fimări pentru emisiuni, dar și concerte. Cu toate astea, vedeta susține că fiica lor s-a distrat de minune, mai ales pentru că acolo unde au mers erau mai mulți copii și a avut cu cine să se joace. Smiley și Gina Pistol au în plan să meargă toți trei într-o vacanță, dar nu acum, ci la începutul anului viitor.

I-a plăcut foarte mult (n.r lui Josephine) și erau foarte mulți copii! (…) Și mama (n.r au fost ele două în vacanță și mama vedetei). Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări… Vom mai avea vacanțe, sper eu. Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei… Și el a avut de filmat emisiunile lui, a avut concerte… Noi ne pregătim pentru un nou sezon de „Chefi la Cuțite!”. Avem o doamnă care ne ajută (n.r să stea cu Josephine)”, a declarat Gina Pistol, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

smiley-si-gina-pistol-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton