Homepage  / Știri

Gina Pistol joacă în “Iubire şi onoare”

Gina Pistol joacă în “Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

Frumoasa blondă îşi va juca propriul rol în telenovela marca MediaPro Pictures, “Iubire şi onoare”, care va debuta din toamnă la Acasă. La fel ca în viaţa reală, Gina va fi o femeie frumoasă, admirată, cunoscută în lumea showbizului, care atrage blitzurile paparazzilor şi frecventează cafenelele din Dorobanţi.

“Am acceptat cu plăcere propunerea de a juca în telenovelă, încă nu am filmat, dar aştept cu nerăbdare, îi cunosc pe o parte dintre actorii cu care voi juca, aşa că sunt convinsă că filmările vor merge ca pe roate”, a declarat Gina.

Ginei i se pare interesant subiectul telenovelei, povestea de iubire dintre un arab şi o româncă şi conflictul dintre două lumi cu reguli şi concepţii diferite, mai ales că iubitul ei, omul de afaceri Nicola, este de origine libaneză.

“Sunt multe lucuri pe care nu le ştim despre lumea arabă, le auzim doar de la alţii. Cum a fost cazul telenovelei “Inimă de ţigan” care a tratat viaţa rromilor. Producţia “Iubire şi onoare” trebuie urmărită pentru că, în felul acesta, românii vor afla lucruri interesante despre lumea orientală, care este foarte frumoasă, misterioasă, pasională”, a mai zis Gina.

.

Ciţeşte şi:

Distribuţia „Iubire şi onoare”, completată de Willmark

Adela Popescu îl vânează pe Vâlcan în “Iubire şi onoare”

Radu Vâlcan nu are ochi decât pentru Mădălina

Fodor şi Pătraşcu, un cuplu monden în “Iubire şi Onoare”

Denis Ştefan şi soţiile lui din “Iubire şi onoare”

Au reînceput filmările la “Iubire şi onoare”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton