Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gina Pistol, mesaj plin de iubire de ziua lui Smiley. Ce cadou i-a luat. „Tot ce trăim noi acum…”

Gina Pistol, mesaj plin de iubire de ziua lui Smiley. Ce cadou i-a luat. „Tot ce trăim noi acum...”
8

de Andra Stana,

Smiley, pe numele său adevărat Andrei Tiberiu Maria, a împlinit azi 39 de ani. Cu această ocazie, Gina Pistol i-a transmis un mesaj plin de emoție. Vedeta Antena 1 nu i-a luat un cadou artistului.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. La început relației lor, ei au preferat să fie discreți. Abia mai târziu și-au făcut publică povestea de iubire. Cei doi o au împreună pe micuța Josephine, fetița lor de un an și 4 luni.

Astăzi, 27 iulie, Smiley împlinește 39 de ani, iar Gina Pistol a vorbit despre viața pe care o trăiește alături de tatăl fetiței ei.

„Cumva, tot ce trăim noi acum, a fost un dar de la Dumnezeu și o minune. Și nu aș vrea să îi forțez mâna (cu o a doua sarcină, n.r.). Dacă e să se întâmple, cu mare drag, îmbrățișez orice. Cred că Dumnezeu are alte planuri acum decât să îi facă lui Andrei un cadou un copil.

Nici nu am avut timp să mă pregătesc, sunt la fel ca autoritățile în timpul iernii. Așa sunt și eu, anul acesta. Glumesc. Încă îi caut cadoul ideal pentru el”, a spus Gina Pistol pentru cei de la Fanatik.

Gina Pistol, mesaj plin de iubire de ziua lui Smiley. „Tot ce trăim noi acum a fost un dar de la Dumnezeu”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are”

Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că nu este ușor să îi cumpere un cadou lui Smiley. Și asta pentru că artistul are deja tot ce și-ar putea dori.

„Eu nu pot să îi ofer mai mult decât ceea ce are. Din câte știu eu, este foarte fericit și mulțumit de viața pe care o are în acest moment. Îi merg toate bine și nu pot eu să concurez eu cu așa ceva. Adică orice cadou material venit din partea mea pălește în fața darurilor primite de la Univers, de la Dumnezeu.

Eu știu care este una dintre dorințele lui, dar mai bine îl las pe el să zică… Nu îmi pot permite să vorbesc despre dorințele lui. Iar din punct de vedere spiritual, îmi canalizez energia pentru a i le îndeplini”, mai spune Gina Pistol pentru sursa mai sus menționată.

Anul acesta, Smiley nu va face nicio petrecere de ziua lui.

Vom petrece timp împreună, dar el are ceva de filmat. El va munci de ziua lui, deci nu va fi vreo petrecere”, a mai spus Gina Pistol.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton