Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol s-a gândit la toate! Câte rochii de mireasă va avea la nuntă și la ce obicei vrea să renunțe

Gina Pistol s-a gândit la toate! Câte rochii de mireasă va avea la nuntă și la ce obicei vrea să renunțe
7

de Roxana Mirea,

Smiley și Gina Pistol au anunțat că sunt gata pentru următorul pas în relația lor. Cei doi au dezvăluit când vor deveni soț și soție. De asemenea, Smiley și Gina Pistol au oferit primele detalii despre nuntă, de la rochiile de mireasă până la numărul de invitați.

Cum au realizat Smiley și Gina Pistol că sunt suflete pereche

Smiley și Gina Pistol s-au așezat din nou pe „banca mărturisirilor” pe care în urmă cu 2 ani și jumătate dezvăluiau că vor deveni părinți. De această dată, au folosit același cadru pentru a le da vestea cea mare fanilor. Vor deveni în curând soț și soție. Aceștia au dezvăluit și cum au realizat că sunt suflete pereche.

Noi ne potrivim în foarte multe aspecte. Pe lângă iubire, trebuie să fie o potrivire. Pe lângă iuire, care există, este important să ne potrivim ca viață, ca și caractere, ca și gusturi, ca umor, ca orice. Am regăsit foarte multe dintre lucrurile care mă fac pe mine fericit, care îmi dau liniște la ea. Îmi dă putere, îmi dă curaj, îmi dă motivația de care am nevoie. Am regăsit la Gina ceea ce căutam”, a mărturisit Smiley, într-un clip publicat pe YouTube.

Eu pur și simplu am simțit. Nu știu. Am simțit că el o să fie. Relația noastră a fost construită treptat, fără nicio grabă, cu toate că eu, ca fel de a fi, trebuia să știu mereu care este următorul pas, ca să îmi ofere mie un confort emoțional. În relația cu Andrei, a trebuit să lucrez puțin la asta, dar am învățat ceea ce este răbdarea în relația asta, la început. Andrei… trebuie să ai multă răbdare cu el. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea să am răbdare. Și acum, când mă uit în ochii fiicei noastre și la Andrei, înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică”, a declarat și Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol, detalii despre nuntă

Pregătirile pentru nuntă sunt în toi, iar Gina Pistol și Smiley pun ultimele detalii la punct pentru că marele eveniment va avea loc luna viitoare.

Noi deja am trimis invitațiile la nuntă. Este un eveniment pe care nu îl ținem secret și noi ne dorim să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii și mai puțin de la alții. (…) Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, pe detalii…”, a spus Smiley.

Este al naibii de greu. Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii, este totul gata, dar nu”, a adăugat Gina Pistol.

Este un moment pe care dorim să îl marcăm alături de prieteni, alături de oamenii care ne sunt alături de o grămadă de vreme, alături de oamenii care sunt mai noi în viața noastră și care știm că se bucură pentru noi. Pentru noi, importantă este cununia religioasă, dar și petrecerea alături de oamenii ăștia care deja îmi spun că se pregătesc temeinic. De-abia așteaptă să marcăm momentul ăsta. Probabil că, după aceea, o să și plecăm într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul” a mai povestit Smiley.

gina-si-smileyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gina Pistol va avea două rochii de mireasă

Smiley a mai spus că la nuntă vor veni aproximativ 300 de persoane, iar în ceea ce privește costumul de mire, acesta nu este gata încă. Pe de altă parte, Gina Pistol va îmbrăca două rochii de mireasă, iar una dintre ele este gata.

„Nu știm câți oameni vin la nuntă. Nu o să fie o nuntă mare, va fi o nuntă OK. Nu este un eveniment mare sau monden. Este un eveniment la care am chemat oameni cu care chiar avem lucruri de împărțit, familiile noastre, care fac parte din viața noastră. Cred că 200-300 de persoane, cam așa.

Nu mi-am făcut costumul de ginere. Găsesc eu ceva prin șifonier. Nu, Irina Voinea se ocupă de costumul meu. Suntem în creații. Gina și-a făcut rochia de mireasă, pe care n-am văzut-o, că așa e bine să nu vezi rochia de mireasă. N-am văzut niciuna dintre ele”, a povestit Smiley.

O să am două rochii. Am văzut una dintre ele, una aștept să fie gata. Nu vrem să câștigăm niciun premiu pentru nunta anului. Vrem doar să ne simțim bine și oamenii care vin să se simtă bine”, a completat Gina.

„Mai avem să așezăm oamenii la mese. Cel mai greu lucru. Mai avem niște detalii de pus la punct, cu cântatul, cine cântă, cum cântă, cum ne facem programul”, a mai precizat artistul.

În plus, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol nu se fură mireasa.

Pe mine nu mă fură nimeni. Nu, că mi se pare că lipsesc… Măi, o să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră ca să mă duc să ce? Nu vreau”, a explicat Gina Pistol.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton