Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley, moment extrem de emoționant pe scenă. Au cântat împreună la concertul de aseară

Gina Pistol și Smiley, moment extrem de emoționant pe scenă. Au cântat împreună la concertul de aseară
9

de Roxana Mirea,

Smiley a susținut un concert aseară, 31 mai 2022, la Sala Polivalentă, iar alături de el pe scenă a urcat Gina Pistol. Momentul a fost unul peste poate de emoționant, iar mulțimea de oameni a izbucnit în urale atunci când artistul și frumoasa lui iubită s-au sărutat tandru.

Gina Pistol a cântat alături de Smiley la concertul din seara de 31 mai

Gina Pistol a urcat pe scenă și a cântat alături de Smiley una dintre piesele artistului. Peste 5.000 de spectatori au cântat, au dansat și au trăit mai bine de două ore alături de Smiley, la Sala Polivalentă, primul mare concert al său după 2 ani de restricții.

Connect-R, Juno, DOC, Mario Fresh, Dorian, Guess Who, Cabron, Șatra B.E.N.Z. și Feli au început vara pe scenă, alături de Smiley, cântând împreună hiturile mult așteptate ale artistului, scrie libertatea.ro. Totuși, cel mai emoționant moment a fost când Gina Pistol a urcat pe scenă și a cântat alături de Smiley piesa acestuia „Ne vedem noi”. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost copleșită de emoții să cânte alături de iubitul ei, în fața a mii de oameni.

„Am fost într-o mare de emoții. În primul rând pentru că am fost alături de Smiley pe scenă, pe o piesă foarte importantă pentru noi, pe care de obicei plâng fără să mă vadă nimeni, apoi pentru că eu nu sunt cântăreață și nu am mai cântat niciodată, mai ales în fața unui public atât de numeros. Mereu am trăit intens concertele lui Andrei, însă până acum tremuram, cântam și dansam în backstage, astăzi pot spune că a fost copleșitor să simt toate emoțiile din plin, pe scenă”, a mărturisit Gina Pistol după momentul live, de la Sala Polivalentă.

Gina-Pistol-a-cantat-alaturi-de-Smiley-la-concertul-din-seara-de-31-mai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Smiley: „Gina  a fost mega emoționantă să cânte cu mine pe scenă”

În această dimineață, Smiley a ținut să le mulțumească tuturor fanilor care au fost la concert, dar și echipei care a făcut ca acest eveniment să se întâmple. De asemenea, el a mulțumit și artiștilor care au acceptat să cânte cu el pe scenă. Smiley a precizat că a fost poate cel mai frumos concert din viața lui, având în vedere că a cântat pe scenă cu Gina Pistol și că a fost primul astfel de eveniment din viața fiicei lui.

„M-am trezit, m-am activat. A fost un concert fantastic aseară. O reîntâlnire cu toți oamenii mei, oamenii care îmi ascultă muzica și care sunt alături de mine de atâția ani. Le mulțumesc tuturor oamenilor care au venit, tuturor oamenilor care au cântat împreună cu noi. A fost deosebit pentru noi toți. Mulțumesc întregii mele echipe, începând cu cea mai tare trupă din sud-estul Europei și continuând cu toată echipa tehnică, niște oameni minunați, cu toată echipa de PR, de management, care a lucrat la acest concert. Sunt copleșit de emoții. A fost un concert greu pentru mine, dar, în același timp, probabil unul dintre cele mai frumoase din viața mea. Vă mulțumesc foarte tare! Și le mulțumesc, în special, tuturor artiștilor care au venit și au cântat cu mine pe scenă.

Le mulțumesc că și-au luat din timp să vină și să cânte împreună cu noi pentru voi. Mă bucur că v-a plăcut surpriza serii, cântăreața Gina, care a fost mega emoționantă să cânte cu mine pe scenă pentru voi. A fost primul concert din viața fetiței mele, Josephine, care, din filmări, am văzut că s-a bucurat foarte tare”, a povestit Smiley în această dimineață, pe contul lui personal de Instagram.

Sursa Foto: captură de ecran Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton