Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley nu se pot bucura pe deplin de vacanță. „Cu un ochi râd și cu unul plâng”

Gina Pistol și Smiley nu se pot bucura pe deplin de vacanță. „Cu un ochi râd și cu unul plâng”
8

de Roxana Mirea,

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță. De data aceasta, cei doi au lăsat-o pe fiica lor Josephine acasă, în București. Chiar dacă se bucură de câteva zile doar în doi, Gina Pistol și Smiley tot îi simt lipsa micuței lor.

Gina Pistol și Smiley, în vacanță fără fiica lor

Gina Pistol și Smiley au plecat într-o nouă vacanță și se bucură de clipe de relaxare. De data aceasta, cei doi n-au mai luat-o și pe fiica lor cu ei. Josephine a rămas în București, dar asta nu înseamnă că Gina și Smiley nu sunt cu gândul la micuța lor. Este pentru prima oară când cei doi pleacă în vacanță fără fiica lor.

Gina Pistol a publicat o imagine la InstaStory, în care afișează un zâmbet larg. „Eu, când am plecat în vacanță”, a scris ea. Apoi, vedeta a mai publicat o imagine în care apare cu o stare de spirit total opusă, tristă fiind că fiica ei nu se află în brațele sale. „Tot eu… 4 ore mai târziu. Cu gândul la fiică”, a scris Gina.

Gina-Pistol-si-Smiley-nu-se-pot-bucura-pe-deplin-de-vacanta.-„Cu-un-ochi-rad-si-cu-unul-plang-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Apoi, Gina Pistol a apărut alături de Smiley. „Cum e să stai fără Instagram?”, l-a întrebat prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pe partenerul ei.

„Superb”, i-a răspuns Smiley.

Acum e în vacanță… Doamne! Cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău. Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?”, a mai spus Gina.

Da, da”, a fost răspunsul lui Smiley.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton