Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! Primele imagini

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit! Primele imagini
5

de Redactia Tvmania

Gina Pistol și Smiley au devenit astăzi, 27 mai, oficial soț și soție! După cununia civilă și cununia religioasă care au avut loc discret, în prezența familiilor și a celor mai apropiați prieteni, la Palatul Snagov, cei doi miri își așteaptă invitații la locul rezervat, aflată la liziera Pădurii Snagov, pentru o petrecere în natură, cu muzică live, dans, flori albe, meniuri pentru toate gusturile și multă veselie.

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit

„Astăzi este o zi foarte emoționantă pentru noi, așa cum probabil este pentru toți cei care se căsătoresc și probabil înțeleg prin ce trecem. E o avalanșă de trăiri, de lucruri de făcut, un mix de bucurie cu grija, o combinație între trăirea momentului în adâncul sufletului și entuziasmul întâlnirii cu toți cei dragi care se bucură pentru noi, o succesiune de râs și plâns de bucurie, dar și de a savura fiecare secundă cât mai mult. Este o zi pe care parcă ne-o dorim mai lungă, pentru că ne-am gândit mult la cum va fi, ne-am tot imaginat-o în fel și chip și am vrea să ne bucurăm în tihnă de fiecare detaliu, de fiecare invitat, de fiecare privire, zâmbet sau dans. Însă, dincolo de toate momentele acestei zile și de încărcătura emoțională cu care vin ele la pachet, noi ne-am promis că astăzi și mereu ne vom îmbrățișa, vom dansa, ne vom bucura de fiecare secundă de „împreună”!”, a mărturisit Gina Pistol imediat după cununia religioasă

„„DA”-ul despre care ne întreabă toată lumea a fost spus tare și răspicat, în același timp de amândoi, așa cum trebuie să se întâmple. Acum, gata, toată lumea la dans! Hai, și!”, a completat vesel, în stilul său caracteristic, Smiley, înainte să apară invitații la petrecerea de nuntă.

gina-pistol-si-smiley-s-au-casatoritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum arată locul unde are loc nunta Ginei Pistol cu Smiley

Într-o locație, de lângă București, gândită precum o seră uriașă, inundată de lumina naturală, îmbrățișată de pădure, cu o grădină aranjată în detaliu, precum o broderie fină, de echipa master floristului internațional Nicu Bocancea, Gina și Smiley își așteaptă prietenii, apropiații și familiile pentru a se bucura împreună de fericitul eveniment, mult așteptat de toată lumea.

„Portile-s deschise, mesele sunt pe pozitii, scena e montata, bucataria si barul freamata, florile albe sunt asezate frumos in rama, acum sa mai vina si toti ai nostri si sa dam drumul la dans, dans, dans. Inainte de asta insa, am o intrebare pentru sotia mea: Gina Pistol, dansezi? Azi si mereu? Hai si!”, a mai spus Smiley pe Facebook.

Recent, Gina Pistol le-a povestit fanilor ei că și-a ales bijuteriile pentru nuntă. În plus, aceasta a cumpărat ceva frumos și pentru domnișoarele de onoare.

Cerceii pentru sâmbătă îi am. Sunt superbi. Pe ăștia îi las moștenire fiicei mele. Mi-am găsit o chestie drăguță de pus la gât. (…) Un pandantiv foarte drăguț cu un smarald mic pe un lănțișor din aur, foarte finuț. Mă duc să-l iau mâine dimineață. (…) Le-am pregătit domnișoarelor de onoare, le-am luat ceva fain. Abia aștept să le dau. O să vă arăt după ce le dau, că vreau să fie surpriză”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Cum arată meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

După ce vor deveni oficial soț și soție, Gina Pistol și Smiley vor merge alături de familie și prieteni, peste 300 de invitați în total, într-un restaurant din Snagov. 

Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov.

Și a continuat: „Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”.

sursa foto: Instagram Smiley

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton