Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere de vis. Unde se relaxează după nuntă

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere de vis. Unde se relaxează după nuntă
22

de Andra Stana,

Smiley și Gina Pistol au plecat în luna de miere, sejurul de vis fiind un dar de nuntă primit de la nașii lor, George și Maria Apostol. Unde își petrec Gina Pistol și Smiley prima vacanță în calitate de soț și soție.

Luni dimineață, pe 5 iunie, Smiley și Gina Pistol au plecat în Franța, unde își petrec luna de miere. Cei doi îndrăgostiți au lăsat-o pe Josephine acasă, cea mică nu i-a însoțit în vacanță.

Smiley și Gina Pistol au plecat în sudul Franței pentru luna de miere

Proaspeții însurăței au împărtășit cu fanii lor din mediul online primele imagini din vacanța lor de vis. Pe conturile de Instagram, Smiley și Gina Pistol au distribuit mai multe poze și clipuri video în cate poate fi remarcat peisajul din locul în care s-au cazat. Cei doi au surprins în imagini arhitectura locului și natura deosebită din Franța.

Lost in France”, a scris Gina Pistol în descrierea unei postări de pe Instagram, marți. Iar răspunsul lui Smiley a venit rapid: „Ne oprim la un croissant?”.

Gina Pistol și Smiley, primele imagini din luna de miere de visIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

Cei doi, care vor sta mai mult de o săptămână în sudul Franței, plănuiesc încă o vacanță, de această dată în trei. „O să mergem doar noi doi, că e mult de călătorit, adică e mult de călătorit și e destul de complicat cu copilul. Și na, am zis să nu o obosim foarte tare. Plus că am zis că luna de miere să fie pentru noi doi, cu siguranță. Adică, oricum noi facem foarte multe vacanțe cu Josephine, o luăm aproape peste tot pe unde putem să o luăm și, cu siguranță, n-ar ține minte treaba asta, dar o să facem o vacanță și cu Josephine vara asta, sper să apucăm”, spunea Smiley pentru PRO TV înainte de plecarea în luna de miere.

În același interviu, Smiley a mai mărturisit că va avea o vară plină, plină de cântări și de proiecte. „Vara asta e complicată pentru mine. Am foarte multe concerte vara asta deja contractate și n-aș avea timp. După aia încep Vocea României.

E complicat, nu, n-am timp să fac o lună, facem zece zile, mergem zece zile acolo și după aia ne întoarcem, și eu sunt înapoi la muncă. Gina începe proiectele ei, are proiectele ei și da, o să avem multă muncă. Nu cred că mă mai opresc până în ianuarie la anul”, a mai zis el.

Smiley, declarații după nunta cu Gina Pistol

Pe 27 mai, Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele. La petrecere, cei doi au avut peste 300 de invitați, printre care și multe vedete. „Pentru noi a fost un eveniment special, evident, cu însemnătate nu numai așa a fost cu o însemnătate spirituală, că de aia am făcut nunta, am vrut să ne căsătorim în biserică. A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar de bine”, a spus el.

Smiley a continuat: „Toți oamenii care au lucrat ca acest eveniment să fie de vis, așa cum credem și noi că a fost, și-au făcut treaba excepțional, începând de la oamenii care au organizat nunta până la oamenii care au făcut toată treaba asta bună la locație, la oranjerie. A fost fantastic tot.

Oamenii și chelnerii, absolut toată lumea care a participat activ la nunta asta să organizeze, și-au făcut treaba fantastic de bine. Toți care au cântat, invitații, și-au făcut treaba senzațional, adică treaba lor era să distreze invitații. S-au simțit foarte bine, s-au distrat. Acum primim și noi feedback de la toată lumea și, până acum, am primit doar feedback foarte bun”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton