Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gina Pistol, despre surpriza făcută de Smiley, chiar de ziua ei de naștere. „El a fost primul”

Gina Pistol, despre surpriza făcută de Smiley, chiar de ziua ei de naștere. „El a fost primul”
6

de Andra Stana,

Gina Pistol a împlinit astăzi, 9 decembrie, 41 de ani, iar spre deosebire de alți ani, când a avut parte de petreceri cu mulți invitați, acum a ales să aniverseze într-un mod cu totul diferit. Vedeta și Smiley formează un cuplu frumos de aproape 4 ani, iar anul acesta ei au devenit și părinții unei fetițe superbe.

Cum a surprins-o Smiley pe Gina de ziua ei de naștere

Gina Pistol împlinește astăzi 41 de ani. Vedeta este împlinită pe deplin și trăiește momente unice de când a devenit mămică, scrie libertatea.ro.

Astăzi, vedeta de la „Chefi la cuțite” a mărturisit, într-o postare pe Instagram, că anul 1980 a fost un an bun. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune primite de ziua ei de naștere.

„Legenda spune că anul 1980 fu’ un an bun, pentru mine 😁

Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și sper ca anul 2022 să fie un an bun pentru noi toți. Asta-i dorința mea 😊

Vă îmbrățisez și vă pup de nu vă vedeți (virtual măcar) 😊😘”, a scris Gina pe Instagram.

Gina-Pistol-despre-surpriza-facuta-de-Smiley-chiar-de-ziua-ei-de-nastere.-„El-a-fost-primul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Gina Pistol: „E așa fain acasă, doar cu noi”

Referitor la modul în care a surprins-o iubitul ei, Gina a recunoscut că primul care i-a urat „La mulți ani” a fost chiar artistul.

„El a fost primul (n.r. – Smiley). Eu am adormit aseară pe la 23.30 că nu mai puteam de oboseală. Mi-a spus «La mulți ani» așa adormită. Vom sta acasă, cu fiica, cu pisica, cu Andrei și nu facem nimic. Este așa fain acasă, doar cu noi”, a declarat Gina Pistol la Antena Stars.

„Ziua fetelor mele! #9 #gina #josephine”, a fost mesajul publicat de Smiley pe Instagram de ziua de naștere a iubitei sale, Gina Pistol. Artistul a împărtășit cu fanii săi și o imagine cu cele două persoane importante din viața sa.

Printre vedetele care i-au urat „La mulți ani” Ginei s-au numărat Andreea Esca, Sorin Bontea, Roxana Vancea și Marius Moga.

Sursa foto: Instagram

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton