Homepage  / Ultimul număr

Gina Pistol ţinteşte la 10.000 de euro în „Clubul de poker”

Gina Pistol ţinteşte la 10.000 de euro în „Clubul de poker”

de Redactia Tvmania

Faceţi jocurile!

.

Reality-show-ul Clubul de Poker” o pune pe Gina Pistol la masa de joc, alături de alte şapte vedete, iar prezentatorul Andrei Gheorghe are de gând să-i trimită pe toţi în Infern”.

În fiecare duminică, de la ora 22.00, Gina Pistol şi alte şapte vedete autohtone se transformă în jucători de poker, sub stricta supraveghere a lui Andrei Gheorghe, pentru o şansă la premiul cel mare – 10.000 de euro şi un pachet de participare (în valoare de 7.300 de euro) la European Poker Tour de la Praga.

Proaspăt iniţiată în tainele jocului, blonda de 29 de ani spune că a încercat să reţină cât mai multe indicaţii de la jucătorul PokerStars Toni Judeţ. „Înainte de fiecare partidă primim câte o lecţie. Au fost atât de multe informaţii şi termeni specifici, încât mi-a fost foarte greu să le ţin minte pe toate”.

A compensat la probele specifice prin care trec concurenţii în fiecare ediţie a emisiunii de la Prima. „Probele veneau sub forma unor maxime şi trebuia să fiu atentă la tot ce se întâmpla din momentul acela şi până când se dădeau notele”. Câştigătorul testului începe jocul cu un avantaj de 2.500 de unităţi traduse în jetoane, spre deosebire de ceilalţi concurenţi, care pornesc de la 10.000 fiecare.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton