Homepage  / Vedete româneşti

Gina Pistol, uimitoare în ultima sa apariție la Chefi la cuțite 2023. Cât a costat ținuta din finala show-ului

Gina Pistol, uimitoare în ultima sa apariție la Chefi la cuțite 2023. Cât a costat ținuta din finala show-ului
9

de Andra Stana,

Gina Pistol a apărut pentru ultima dată la „Chefi la cuțite” în calitate de prezentatoare. La începutul anului, soția lui Smiley și-a anunțat retragerea de pe micile ecrane. Atunci, Gina a explicat că face acest pas pentru a putea dedica mai mult timp familiei.

Miercuri seară, 20 iunie, Antena 1 a difuzat finala „Chefi la cuțite” 2023, sezonul 11. Pentru Gina Pistol, a fost ultima ediție a show-ului culinar pe care o prezintă la Antena 1. Cum era și de așteptat, vedeta a ales o ținută specială pentru ultima sa apariție în calitate de gazdă „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol a îmbrăcat în finala „Chefi la cuțite” 2023, sezonul 11, când Nina Hariton a fost declarată câștigătoare, o rochie roz, din satin, o creație a unui brand românesc, Vpmatelier. Soția lui Smiley și-a completat ținuta elegantă cu o pereche de cercei argintii și a ales să își facă un machiaj în nuanțe de roz.

gina-pistol-uimitoare-in-ultima-sa-aparitie-la-chefi-la-cutite-2023.-cat-a-costat-tinuta-din-finala-show-ului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Pe site-ul brand-ului, rochia roz îmbrăcată de Gina Pistol costă 2.980 de lei și poate fi cumpărată în mai multe variante, de la mărimea 32 la 42 și pe negru și roșu. „Rochia «Belinda» este concepută pentru a fi la fel de confortabilă ca lenjeria de noapte. Confecționată din satin lucios, se așază frumos pe silueta dvs, cu un decolteu rotund pe umeri.”, se arată în descrierea rochiei purtate de Gina Pistol, citată de libertatea.ro.

Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune

Gina Pistol a uimit pe toată lumea atunci când, la începutul anului, a anunțat că se retrage din televiziune.

După o colaborare de 7 ani cu Antena 1, Gina Pistol a anunțat că ia o pauză de la televiziune, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite este ultimul prezentat de Gina Pistol.

În urma plecării Ginei din echipa Chefi la cuțite, multă lume a început să se gândească la faptul că prezentatoarea ar putea semna, în schimb, un contract cu postul Pro TV, acolo unde lucrează și iubitul ei.

Gina Pistol a negat însă că ar pleca la Pro TV. Vedeta a explicat însă că, o vreme, nu va apărea pe micul ecran. Prezentatoarea va reveni în televiziune când va simți că este momentul, dar acum vrea să se bucure de fiecare moment alături de Josephine.

Mi se pare normal să fac asta, să mă axez pe familia și pe copilul meu. Acum îmi doresc să iau o pauză pentru că am avut ultimii doi ani din viață destul de grei, așa că am vrut să iau o pauză.

Bineînțeles că o să mă întorc în televiziune, nu știu când, acum vreau să mă bucur de momentele frumoase alături de cei dragi. Sunt doar speculații cu plecarea mea la PRO TV. Nu este nimic adevărat. Am renunțat momentan pentru o perioadă la TV pentru că așa am simțit”, a declarat Gina Pistol, pentru Click!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton