Homepage  / Articole

Giovanna Antonelli este însărcinată cu gemeni

Giovanna Antonelli este însărcinată cu gemeni

de Redactia Tvmania

Vedeta din „Clona” şi „7 păcate” va deveni mamă pentru a doua oară în octombrie, de data aceasta de gemeni. După două relaţii eşuate şi o poveste de dragoste cu Murilo Benicio, Giovanna şi-a găsit din nou alesul.

.

La 34 de ani, este considerată cea mai talentată tânără actriţă din Brazilia. Chiar şi cu o aşa pasiune pentru profesie, Giovanna nu şi-a neglijat viaţa sentimentală.

Prima oară s-a căsătorit în 1997, la 21 de ani, cu Ricardo Medina, de care a divorţat patru ani mai târziu.

În 2001, îl cunoştea pe Murilo Benicio în timp ce filma „Clona” şi au început să iasă împreună. Prietenia lor s-a transformat în dragoste. În mai 2005, Giovanna a născut un băieţel, Pietro, însă acest lucru nu i-a ţinut împreună pe părinţi, cei doi despărţindu-se câteva luni mai târziu.

Pe 5 mai 2007, actriţa se căsătorea din nou, de data aceasta cu afaceristul Roberto Locascio. Căsătoria n-a durat însă, căci Giovanna s-a despărţit deja de Roberto în urmă cu ceva timp, divorţul fiind acum în pronunţare.

.

N-aduce anul ce-aduce ceasul

Vestea că Giovanna aşteaptă gemeni i-a surprins pe fanii vedetei,  având în vedere că nu se ştia că actriţa are o nouă relaţie. Tatăl viitorilor ei copii se numeşte Leonardo Nogueira, este regizor şi pare a fi foarte preocupat de soarta iubitei lui.

Cei doi au fost fotografiaţi în ultima vreme de mai multe ori în timp ce mergeau la o clinică din Rio de Janeiro pentru consultaţiile obligatorii. Giovanna declarase iniţial – când aflase că este însărcinată – că abia aşteaptă să aibă şi un al treilea fiu.

Ulterior, în urma unei ecografii, a aflat că, fiind însărcinată cu gemeni, al treilea ei copil va veni pe lume mai repede decât se aştepta.

Actriţa s-a declarat încântată de sarcină şi, în urmă cu câteva săptămâni, chiar a pozat cu burtica la vedere pentru o revistă din Brazilia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton