Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu Gisele Bündchen, după divorțul de Tom Brady. „Despărțirile nu sunt niciodată ușoare”

Ce se întâmplă cu Gisele Bündchen, după divorțul de Tom Brady. „Despărțirile nu sunt niciodată ușoare”
9

de Roxana Mirea,

Deși formau unul dintre cele mai invidiate cupluri mondene de la Hollywood, povestea de dragoste dintre jucătorul de fotbal american Tom Brady și modelul Gisele Bündchen s-a încheiat după 13 ani de căsnicie. Iată ce a declarat acum Gisele, la aproape un an de la divorțul de fostul star NFL. 

Gisele Bündchen, noi declarații după divorțul de Tom Brady 

Gisele Bündchen rămâne optimistă în urma divorțului său mediatizat de Tom Brady de anul trecut. „Despărțirile nu sunt niciodată ușoare, mai ales când există o întreagă presă care speculează la tot pasul”, a declarat supermodelul pentru Vogue Brasil într-un interviu publicat marți. 

Întotdeauna am avut încredere că orice situație, oricât de dificilă ar fi, are ceva de învățat și ne ajută să ne dezvoltăm.” 

Bündchen – care are doi copii cu Brady, pe Benjamin, în vârstă de 13 ani, și pe Vivian Lake, în vârstă de 11 ani – a declarat revistei că, în loc să se concentreze asupra aspectelor negative, își îndreaptă atenția către „copiii mei, sănătatea mea, proiectele și visurile mele”. 

Perspectiva pozitivă a lui Bündchen vine la 10 luni după ce ea și Brady au renunțat la căsnicia lor de 13 ani. Foștii soți și-au confirmat despărțirea în octombrie 2022, dezvăluind că au finalizat divorțul „pe cale amiabilă” și că vor continua să fie prieteni de dragul copiilor lor. 

Prioritatea mea au fost întotdeauna și vor continua să fie copiii noștri, pe care îi iubesc din toată inima”, a scris Bündchen, în vârstă de 43 de ani, prin intermediul Instagram la acea vreme. „Vom continua să fim părinți în comun pentru a le oferi dragostea, grija și atenția pe care le merită foarte mult.” 

„Suntem binecuvântați cu copii frumoși și minunați care vor continua să fie centrul lumii noastre din toate punctele de vedere”, a spus Brady în propria declarație. „Ne dorim doar ce este mai bun unul pentru celălalt, în timp ce urmărim noile capitole din viețile noastre care urmează să fie scrise”, a adăugat el.

Au divorţat, săptămâna trecută, punând astfel capăt unei căsnicii de 13 ani. Au doi copii împreunăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Tom Brady ar fi avut o legătură cu Irina Shayk 

După cum a relatat anterior Page Six, fostul star NFL, în vârstă de 46 de ani, a avut recent o legătură romantică cu supermodelul rus Irina Shayk. Luna trecută, cei doi au fost văzuți atingându-se în mașina lui Brady după ce au dormit la el acasă, în Los Angeles. 

Este ceva nou și, deocamdată, este ceva total ocazional”, a declarat o sursă la vremea respectivă. Pe fondul idilei în devenire, Bündchen a continuat să își susțină fostul soț- cel puțin pe rețelele sociale. 

Marți, ea a lăsat emoji-ul cu mâinile în semn de rugăciune în secțiunea de comentarii a postării lui Brady pe Instagram, după ce fotbalistul retras din activitate a reflectat asupra relațiilor din viața sa. 

În urma călătoriei de ziua sa de naștere în Africa, Brady a scris: „A fost o altă amintire specială că viața este cu adevărat despre relații și amintiri. În ultima săptămână de ziua mea de naștere am avut mult timp să reflectez și să fiu recunoscător pentru toate binecuvântările incredibile.” 

În ceea ce privește viața amoroasă a lui Bündchen, supermodelul a fost văzută distrându-se cu antrenorul ei personal atrăgător, Joaquim Valente, în lunile care au urmat despărțirii de fostul jucător NFL. Cu toate acestea, o persoană din interior a declarat că cei doi sunt doar prieteni. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton