Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Giulia a lansat un nou videoclip, “Ne vedem noi”

Giulia a lansat un nou videoclip, “Ne vedem noi”

de Redactia Tvmania

Giulia Anghelescu a revenit pe piaţa muzicală cu un nou single în limba română, “Ne vedem noi”, produs în studiourile HaHaHa Production şi compus de către Şerban Cazan, Smiley, Giulia, Sore şi Florin Boka. Vioara care dă un vibe inedit piesei îi aparţine Alinei Horez (Muse Quartet).

Pentru videoclipul acestei melodii, Giulia a realizat o coregrafie spectaculoasă alături de Cristian Chis Bruce.

„„Ne vedem noi” e povestea multora dintre noi. De câte ori nu ţi-a spus „Ne vedem noi” şi apoi, pur şi simplu, nu a mai dat niciun semn? Când a venit Smiley cu ideea acestui „ne vedem noi” am simţit că asta e piesa pe care o aşteptam de atâta vreme.

E melodia aceea care îţi intră în cap şi rămâne pe repeat, dar care îţi atinge sufletul şi îţi răscoleşte toate amintirile. Şi eu am avut parte de replica asta şi ştiu cum e să aştepţi ca „ne vedem noi” să se concretizeze şi, de fapt, nu se mai întâmplă.

Am avut emoţii când am înregistrat-o pentru că era ziua fetiţei mele şi mi-am dat seama că, deşi, la un moment dat în viaţa mea, am avut parte de „ne vedem noi”, acum am ajuns în punctul în care sunt cu adevărat fericită şi împlinită. Mi-am dorit să dansez din nou şi mă bucur că am avut privilegiul să fac această coregrafie frumoasă alături de Bruce, unul dintre coregrafii pe care îi admir cel mai mult”, a declarat cântăreaţa în vârstă de 32 de ani.

Odată cu lansarea single-ului “Ne vedem noi”, Giulia a început şi campania online #LiveCoffeeMeet, în care se întâlneşte la cafea cu prieteni, artişti, persoane publice, pentru o discuţie relaxată, care poate fi urmărită live pe pagina ei de Facebook.

Vedeţi aici videoclipul “Ne vedem noi”:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton