Homepage  / Articole

Giulia a recunoscut că așteaptă un copil!

Giulia a recunoscut că așteaptă un copil!

de Redactia Tvmania

Dj-ița ProFM, Giulia a vorbit în premieră la „Happy Hour” despre sarcina ei. Invitată pe Happylica, marți seară, artista a oferit primele detalii despre schimbarea din viața ei, mărturisind că și ea a aflat foarte târziu despre acest lucru.

„Eu am luat mai multe teste, dar inițial nu am crezut că sunt însărcinată. E adevărat că nu m-am simțit foarte bine în ultima perioadă, am pus aceste simptome pe seama oboselii pentru că am avut o vară plina de concerte”, a declarat Giulia.

Giulia a primit și un cadou din partea lui Cătalin Măruță, care s-a declarat „prietenul gravidelor”. Ea a plecat acasă cu un mare coș cu fructe, iar Măruță i-a „ghicit” dorința și a ales exact fructele preferate ale Giuliei.

Din această perioadă, ea spune că a trăit cel mai emoționant moment la primul control atunci când a auzit inima copilului bătând.

“Mi-au dat lacrimile de emoție”, și-a amintit Giulia spunând că și pentru Vlad a fost la fel de emoționant, atunci când a însoțit-o la al doilea control.

Giulia a spus că se simte împlinită pe toate planurile și că abia așteaptă să se nască „rodul dragostei” ei și al lui Vlad. Ea a adăugat că au avut nevoie de acel an, când au stat separați, acela fiind pretextul perfect să își dea seama că le este menit să fie împreună.

Giulia a declarat că Vlad a făcut o listă de nume dacă va fi băiat, iar dacă va fi fată Giuliei îi va plăcea să o cheme Sabina.

Dat fiind faptul că ea se bucura de o sarcină ușoară și nici măcar nu are pofte, cu excepția faptului că simte nevoia să mănânce fructe, Giulia își continuă toate activitățile ca și până acum. Așa că poate fi ascultată de luni până vineri la ProFM de la ora 13.00 la 16.00, spunând că de asemenea își va ține toate concertele programate până la sfârșitul anului cu DJ Project și în cel mult două săptămâni va lansa o piesă nouă, proiect solo.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton