Homepage  / Știri

Giulia Anghelescu concurează la “Splash! Vedete la apă”

Giulia Anghelescu concurează la “Splash! Vedete la apă”

de Redactia Tvmania

Giulia Anghelescu se alătură vedetelor care participă la “Splash! Vedete la apă”, show-ul verii de la Antena 1. Solista, o bună înotătoare, de altfel, a spus că soţul ei, Vlad Huidu, este cel care a convins-o să participle.

 

“Am făcut înot mai bine de doi ani, în copilărie şi acolo singura mea frică erau săriturile, nu voiam să sar nicicum, spre disperarea antrenorului meu. Iar frica asta s-a menţinut. Am zis că dacă tot vin la emisiunea asta, vreau să învăţ să sar, pentru că de câte ori plecăm în concediu, soţul meu, care a făcut şi polo, sare de pe barcă, de pe platformă, de pe unde apucă şi, pe deasupra, sare şi foarte frumos.

 

El mi-a zis: Cum adică, poate toată lumea şi tu nu poţi să sari? Atunci mi-am spus: am făcut atâtea nebunii în viaţa asta, de ce n-aş face-o şi pe asta?”.

 

Conştienţi de beneficiile înotului, Giulia şi Vlad şi-au dat fetiţa, Antonia Sabina (doi ani), de timpuriu la înot. “Cred că la ora asta Antonia Sabina e şi ea la cursurile de înot. Am dat-o la înot de la trei săptămâni. Mi-am dorit foarte mult să facă asta, pentru că acest sport o ajută să se dezvolte foarte frumos”, a spus artista în vârstă de 29 de ani.

 

Peste 35 de vedete vor participa vara aceasta la “Splash! Vedete la apă”, printre ele numărându-se Alina Puşcaş, Daniela Crudu, Florin Ristei, Ruby, Serghei Mizil, Elena Ionescu, Vladimir Drăghia şi Bogdan Vlădău.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton