Homepage  / Vedete româneşti

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor să se mute din România. Unde s-au gândit să plece

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor să se mute din România. Unde s-au gândit să plece
9

de Roxana Mirea,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au planuri mari de viitor. Cei doi împlinesc 10 ani de căsnicie pe data de 15 iunie, însă au sărbătorit în avans, cu o vacanță de vis în Dubai. Giulia Anghelescu a dezvăluit că ea și Vlad Huidu intenționează să se mute din România.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, vacanță de vis în Dubai

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și pe 15 iunie vor aniversa zece ani de la căsătorie. Ei bine, cei doi au sărbătorit acest eveniment important cu o vacanță de vis în Dubai. Vedeta a publicat pe Instagram imagini superbe din vacanță.

„Urmează să sărbătorim 10 ani de căsătorie, pe 15 iunie. Recent, am făcut o preaniversare. Am fost doar noi doi ân Dubai. Pot spune că a fost cea mai frumoasă vacanță în doi până în acest moment, nici nu cred că va putea fi egalată în curând.

A fost specială, și eu și Vlad am fost surprinși de această destinație pe care o percepeam altfel, până să ajungem acolo. Ne-am dat seama că e extraordinar și că tot ce ne imaginasem noi despre Dubai era total diferit.

Am stat șase zile, iar copiii au rămas cu bunicii. Au fost ținuți în frâu, ei sunt mai stricți. Mami și tati îi răsfață puțin mai mult”, a declarat Giulia Anghelescu, pentru Impact.ro.

Giulia-Anghelescu-si-Vlad-Huidu-vacanta-de-vis-in-Dubai-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vor să se mute din România

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au luat o decizie importantă pentru familia lor. Cei doi își doresc să se mute din România, doar că mai au „treburi de rezolvat aici”. Giulia Anghelescu a mărturisit că nu au stabilit în ce țară se vor muta, însă iau în considerare Austria.

„Da, intenționăm să ne mutăm în altă țară. Dar deocamdată mai avem treburi de rezolvat aici. Noi cred că am putea să ne adaptăm oriunde ne-am hotărî să ne mutăm. Când vom face pasul ăsta, la un moment dat, vom analiza amănunțit toate aspectele.

Stăm foarte bine la capitolul adaptare în altă locație. Ne-ar plăcea în Austria, avem acolo rude și prieteni, dar nu se știe deocamdată. Avem încă treabă aici, vom alege când vor mai crește copiii puțin”, a mai declarat Giulia pentru sursa penționată anterior.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton