Homepage  / Vedete / Vedete străine

Glamorous, serial Netflix. Ce știm până acum despre viitorul proiect al lui Kim Cattrall

Glamorous, serial Netflix. Ce știm până acum despre viitorul proiect al lui Kim Cattrall
10

de Andra Stana,

Kim Cattrall va juca rolul unui mogul al machiajului într-un nou proiect realizat de Netflix. Actrița de 65 de ani - care este cunoscută pentru rolul Samanthei Jones din „Sex and the City” - va fi protagonista serialului „Glamorous”. Iată ce știm până acum despre noul proiect.

Tot ce știm despre „Glamorous”, noul serial al lui Kim Cattrall

Glamorous” a fost inițial comandat ca pilot la The CW în 2019, dar recent a fost preluat de Netflix.

Kim va apărea alături de Miss Benny, un artist non-binar născut în Dallas, Texas. Aceasta din urmă va juca rolul lui Marco Mejia, o persoană queer care nu se conformează la gen.

Miss Benny are succes în domenii precum sketch comedy, comedie de improvizație și stand-up comedy. De asemenea, a lansat un canal YouTube, unde are o audiență de sute de mii de urmăritori.

Filmările pentru „Glamorous”, noul serial Netflix, vor începe în iulie 2022, în Toronto.

Serialul de zece episoade este scris și produs de Jordon Nardino, potrivit Variety, care relatează că Damon Wayans Jr. și Kameron Tarlow de la Two Shakes Entertainment vor fi, de asemenea, producători executivi ai proiectului.

Samantha Jones va apărea în nou sezon „Și uite așa…”

Între timp, showrunnerul Michael Patrick King a confirmat, de curând, că Samantha Jones va apărea în sezonul doi din „And Just Like That…”/„Și uite așa…”, continuarea celebrului „Sex and the City”/„Totul despre sex”, de pe HBO Max.

Glamorous, serial Netflix. Ce știm până acum despre viitorul proiect al lui Kim CattrallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Kim nu a apărut în primul sezon al serialului HBO Max, dar personajul ei iconic va apărea în episoadele următoare. Cu toate acestea, se pare că Kim Cattrall nu este așteptată să își reia rolul pe ecran.

Actrița – care a jucat în „Sex and the City” alături de Sarah Jessica Parker, Kristin Davis și Cynthia Nixon – este mândră de personajul Samantha Jones. Mai mult, actrița este încrezătoare că moștenirea ei va trăi mulți ani de acum încolo.

„Cred că personajul Samantha a fost trezit în urmă cu 25 de ani și va trăi pentru totdeauna”, a declarat Cattrall. „Este cea mai bună prietenă a ta și este cineva care îți va spune adevărul. Pentru că ea a fost acolo și a făcut asta. O iubesc atât de mult.”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton