Homepage  / Articole

Globurile de Aur 2013| Live From The Red Carpet, la E!

Globurile de Aur 2013| Live From The Red Carpet, la E!

de Redactia Tvmania

Cea de a 70-a ediție a Ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur 2013, unul dintre cele mai importante evenimente din lumea filmului, dar și a modei, va avea loc duminică, 13 ianuarie 2013, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles și va reuni o mulțime de celebrități din showbiz.

Ryan Seacrest şi Giuliana Rancic vă invită pe Covorul Roșu în direct, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, la E!, pentru a urmări Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2013, începând cu ora 1:00. Un program care prezintă sosirea vedetelor pe Covorul Roșu, înaintea strălucitoarei ceremonii.

De la interviuri amănunţite cu cei nominalizaţi până la invitaţii speciali care vor prezenta diverse premii, Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2013 este un adevărat regal, o defilare mondenă înainte de decernarea propriu-zisă a premiilor. E! va avea, la fața locului, 20 de camere de luat vederi, inclusiv celebra Glam Cam 360, care oferă publicului o imagine completă, la 360 de grade, asupra look-ului fiecărui star în parte.

Nu rata nici „Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2013”

Miercuri, 16 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2013, o ediție de excepție, în care Joan Rivers îşi adună echipa – pe Kelly Osbourne, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos – pentru a prezenta ”din interior” un ghid al modei de la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

Kelly Osbourne, Joan Rivers, Giuliana Rancic și George Kotsiopoulos

Nu vor lipsi celebrul ei umor şi observaţiile ironice, hilare, pentru ca, în cele din urmă, cei patru specialiști să formuleze verdicte necruţătoare. Îi vor eticheta foarte clar pe fiecare dintre invitați, de la cei îmbrăcați impecabil – până la cei mai puțin inspirați în alegerile făcute.

Așadar, nu uitați: Live From The Red Carpet: Gala Globurilor de Aur 2013 se va transmite în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, numai la E!, începând cu ora 1:00, iar miercuri 16 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2013.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton