Homepage  / Știri

Globurile de Aur 2015| Live From The Red Carpet, în această noapte, la postul E!

Globurile de Aur 2015| Live From The Red Carpet, în această noapte, la postul E!

de Redactia Tvmania

Anul acesta, Ryan Seacrest și Giuliana Rancic relatează în direct de pe covorul roşu, în show-ul „Live From The Red Carpet: Globurile de Aur 2015”, difuzat în direct în noaptea de 11 spre 12 ianuarie, de la ora 1:00.

E! BRAND SHOOT -- Red Carpet -- Pictured: Giuliana Rancic -- (Photo by: Timothy White/E!

De la interviuri în exclusivitate cu cele mai mari vedete până la ținute uluitoare, create de cei mai buni designeri din lume, această defilare extravagantă, suprema etalare de forțe de dinaintea decernării premiilor, vă face să vă simțiți ca și când ați fi acolo în persoană.

Fashion Police Group Shot 1

Miercuri, 14 ianuarie, de la ora 22:00, E! va difuza Fashion Police: Gala Globurilor de Aur 2015, o ediție dedicată acestei ceremonii, în care Kelly Osbourne, Giuliana Rancic, Kathy Griffin și Brad Goreski vor trece în revistă ţinutele reuşite sau mai puţin reuşite de la ceremonia din acest an.

Sezonul premiilor continuă la E!, în luna ianuarie, cu Live From The Red Carpet: Premiile Screen Actors Guild 2015, pe care o putem urmări în noaptea de 25 spre 26 ianuarie, de la ora 01:00.

Emisiunea specială Fashion Police, în care juriul va da verdicte în ceea ce privește ținutele vedetelor de pe covorul roșu al Premiilor Screen Actors Guild 2015, va fi difuzată miercuri, 28 ianuarie, de la ora 22:00.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton