Homepage  / Vedete / Vedete străine

Globurile de Aur 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu

Globurile de Aur 2023. Cele mai spectaculoase ținute de pe covorul roșu
16

de Andra Stana,

Cea de a 80-a ediție a Premiilor Globurile de Aur, care a avut loc marți, 10 ianuarie 2023, la Los Angeles, și-a desemnat câștigătorii. Vedeți câteva dintre cele mai atrăgătoare look-uri de pe covorul roșu de la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California.

După un an de pauză, pe fondul boicotului studiourilor și al celebrităților, Globurile de Aur au revenit marți pe ecranele televiziunilor, iar vedetele au revenit cu stil la Beverly Hilton din Los Angeles.

Ceremonia servește drept indicator nu numai pentru cine va câștiga Oscarurile în martie, ci și pentru tendințele în materie de modă pe care ne putem aștepta să le vedem pe tot parcursul sezonului de premii, scrie cnn.com.

O mulțime de participanți au sosit în ținute negre și de inspirație gotică, de la rochia dramatică Valentino a Selenei Gomez la pelerina din dantelă pe care Jamie Lee Curtis a purtat-o peste salopeta fără bretele (tot o creație Valentino).

Selena Gomez

Dar au existat și culori puternice – și o abundență de volane și paiete strălucitoare.

Heidi Klum – Globurile de Aur 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cele mai spectaculoase ținute de la Globurile de Aur 2023 se văd la E!

După ce a prezentat emisiunea de pe covorul roșu Live From E!: People’s Choice Awards pe 6 decembrie 2022, Laverne Cox, actriță premiată, producătoare și activistă, va întâmpina vedetele și anul acesta în emisiunea Live From E!: Golden Globes difuzată în România, miercuri, 11 ianuarie, de la 22:00.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton