Homepage  / Televiziune

Gogoaşe: „Nu am putut să ţin pasul cu Horia Vîrlan”

Gogoaşe: "Nu am putut să ţin pasul cu Horia Vîrlan"

de Redactia Tvmania

“Trăsnitul” Constantin Zamfirescu, alias Gogoaşe, cunoscut şi drept “Gazda Perfectă” de la “Cireaşa de pe tort”, a ratat calificarea în semifinalele “Academiei lui Horia”, ieri seară, la Prima TV.

Câştigătorii ediţiei sunt Cristian Găvan şi Ovidiu Niculescu, reprezentând „Echipa Portocalie”.

“Cu Florentina (n.r- Florentina Mitroi), pot spune că a fost prietenie la prima vedere. Am comunicat ca doi vechi prieteni, împărţind sarcinile, dar stressul concursului şi-a spus cuvântul”, povesteşte Constantin.

„Adevăratul şef era în faţa noastră”

“Niciunul dintre noi nu a preluat conducerea. Adevăratul şef era în faţa noastră, cu polonicul în mână ca un buzdugan, şi nu a ţinut cont că ne cunoaştem”, spune “Trăsnitul”. “La proba a treia, Horia s-a pus pe gătit şi vorbit în acelaşi timp, că nu mai ştiam de noi, şi trebuia să copiem întru totul ce făcea el. Grea misiune! Onorabilul vorbea şi se mişca în acelaşi timp, cu o iuţeală incredibilă. Ce, puteai să-i faci faţă? Nu!”

În ceea ce priveşte prestaţia echipei câştigătoare, Horia a criticat aptitudinile lui Ovidiu Niculescu. „Echipa formată din Cristian Găvan şi Ovidiu Niculescu, a fost de fapt, echipa formată din Cristian şi Găvan, deoarece Ovidiu a fost doar susţinătorul moral, însă priceperea primului i-a trimis direct în faza următoare”, a spus maestrul.

„Ovidiu nu s-a opus ideilor mele, avem gusturi comune si gătim cu drag. Faţă de celelalte echipe, noi am stat bine la capitolele creativitate, energie, bună dispoziţie şi implicare”, a spus Cristian în urma calificării.

Pe 25 iulie, de la ora 20.30, la “Academia lui Horia” intră în competiţie “Echipa Roşie” – Nicoleta Albu şi Claudiu Bleonţ, “Echipa Albastră” – Diana Burtea şi Dan Helciug, şi “Echipa Portocalie” – Izabela Neacşu şi Dan Bordeianu.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton