Homepage  / Vedete străine

Gökçe Bahadır, actrița din „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”, s-a căsătorit! Imagini de la nuntă

Gökçe Bahadır, actrița din „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”, s-a căsătorit! Imagini de la nuntă

de Roxana Mirea,

Actrița Gökçe Bahadır s-a căsătorit cu Emir Ersoy, iubitul ei muzician. Pe Gökçe Bahadır o știm din „Răzbunare pe tocuri” („Stiletto Vendetta”) de la Dizi România și din serialul „Clubul Istanbul” (în original: Kulüp), de pe Netflix. Gökçe Bahadır a strălucit în ziua nunții ei, iar imaginile vorbesc de la sine.

Actrița Gökçe Bahadır s-a căsătorit cu Emir Ersoy

Actrița Gökçe Bahadır s-a căsătorit cu Emir Ersoy, iubitul ei muzician. Cei doi și-au spus „da” pentru totdeauna într-o ceremonie care a avut loc la Alaçatı. Alături le-au fost familia și prietenii apropiați.

Rochia de mireasă, pe care frumoasa actriță din „Răzbunare pe tocuri” a accesorizat-o cu o centură neagră și mănuși negre, a atras atenția tuturor. Rochia de miereasă a lui Gökçe Bahadır este realizată de designerul de modă Züleyha Kuru. Rochia ar fi costat 85 mii de TL, adică 5.460 de euro, potrivit seriesturkish.com.

Martorii actriței la ceremonia de nuntă au fost: Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren și Cansu Tosun, iar ai cântărețului au fost:  Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit și Veli Çelik.

Totuși, Gökçe Bahadır și Emir Ersoy nu vor putea merge în luna de miere pentru că actrița continuă filmările pentru serialul „Totul despre căsătorie” (în original: „Evlilik Hakkında Her Şey”).

Nunta lui Gökçe Bahadır și a lui Emir Ersoy a avut loc vineri, 25 februarie.

25.02.2022 💍🤵👰 Să fie astăzi începutul anilor în care vom aduna amintiri frumoase, cu zâmbete pe buze, draga mea…”, a scris Emir Ersoy pe Instagram. De asemenea, el a făcut o referire și la melodia lui Michael Bublé, „Feeling Good”. „Este o nouă zi, o nouă viață pentru noi și ne simțim bine!”, a mai scris acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton