Homepage  / Vedete străine

Goldie Hawn, motivul neașteptat pentru care ea și Kurt Russell nu s-au căsătorit niciodată, în 40 de ani de relație

Goldie Hawn, motivul neașteptat pentru care ea și Kurt Russell nu s-au căsătorit niciodată, în 40 de ani de relație
7

de Roxana Mirea,

După 40 de ani de relație, Goldie Hawn și Kurt Russell încă nu au nicio intenție de a se căsători. Fiind unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, actorii au încântat publicul cu dragostea lor atât pe ecran, cât și în afara lui, încă din 1984.

De ce Goldie Hawn și Kurt Russell nu s-au căsătorit

În tot acest timp, ei nu s-au căsătorit niciodată și, pe baza comentariilor lui Hawn în timpul unei conversații recente cu Chris Wallace de la CNN, nu se grăbesc să schimbe acest lucru, potrivit ew.com.

Goldie Hawn a răspuns fără menajamente la întrebarea lui Wallace despre relația dintre cei doi, oferind și ea o întrebare: „De ce ar trebui să ne căsătorim? Nu este aceasta o întrebare mai bună?” 

Când Wallace a presat-o pe această temă, Hawn a explicat că istoria lor comună cu divorțul și dorința de a-și proteja copiii a fost o parte din motivul pentru care au evitat inițial să se căsătorească. 

 „Pentru că am fost căsătoriți”, a spus Hawn. „Și pentru că, atunci când nu merge, ajunge să fie o mare afacere. Cineva trebuie să dețină ceva. Întotdeauna este urât. Câte divorțuri sunt amuzante? Câte divorțuri nu costă de fapt bani? Câte divorțuri te fac să urăști persoana respectivă mai mult decât o făceai înainte? Câte divorțuri au făcut rău copiilor?” 

Stars arrive to the 2017 The Hawn Foundation GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Goldie Hawn: „Relațiile sunt dificile”

Înainte de relația cu Russell, Hawn a fost căsătorită timp de șapte ani cu actorul și regizorul Gus Trikonis, înainte de a se căsători cu Bill Hudson, tatăl copiilor ei, Oliver și Kate Hudson, cu care a fost împreună timp de șase ani. În ceea ce-l privește pe Russell, acesta a divorțat de actrița-cântăreață Season Hubley în 1983, după o căsnicie de patru ani. 

Goldie Hawn și Kurt Russell, care s-au cunoscut inițial în timp ce filmau musicalul Disney din 1968, „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, s-au reîntâlnit în 1983 pe platoul de filmare al filmului „Swing Shift”. Trei ani mai târziu, i-au urat bun venit fiului lor, Wyatt Russell. Amândoi aveau copii din relațiile anterioare. Kurt Russell are și el un fiu, pe Boston, cu Season Hubley. 

„Îmi place ideea că pot să mă trezesc dimineața și să iau decizii în fiecare zi dacă vreau să fiu aici”, a continuat Hawn. 

Relațiile sunt dificile”, a spus ea. „Nu sunt întotdeauna ușoare. Există tot felul de obstacole prin care trecem. Sunt lucruri în care credem, lucruri în care nu credem, lucruri cu care suntem de acord. Așa că eu cred că, în cele din urmă, să rămâi independent, cu o gândire independentă, este important, astfel încât să te poți ține pe tine însuți.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton