Homepage  / Seriale / Prime Video

Good Omens revine cu sezonul 2 pe Prime Video. Tot ce trebuie să știți despre noile episoade cu Aziraphale și Crowley

Good Omens revine cu sezonul 2 pe Prime Video. Tot ce trebuie să știți despre noile episoade cu Aziraphale și Crowley

de Mioara Tronaru,

Primul sezon din „Good Omens” (2019), adaptare după romanul omonim (tradus la noi, de Editura Art, cu titlul „Semne bune”) semnat la două mâini de celebrii scriitori Neil Gaiman și Terry Pratchett, a fost o surpriză foarte frumoasă. Dar de la premiera acestuia, pe 31 mai 2019, a trebuit să treacă 4 ani pentru ca Prime Video să se îndure să aducă sezonul al doilea.

Când vom vedea sezonul 2 din „Good Omens”

Vestea cea bună a venit chiar de la sursă. Ne vom reîntâlni cu exilații din Rai și Iad, Aziraphale (Michael Sheen) și Crowley (David Tennant), din 28 iulie, la Amazon Prime Video.

Despre ce va fi vorba în „Good Omens” 2

Asta a fost într-un fel o problemă. Pentru că primul sezon a cam epuizat povestea din cartea originală, așa că era nevoie de un scenariu. Și cum regretatul Terry Pratchett (1948-2015) nu mai e printre noi, toată greutatea a căzut pe umerii lui Neil Gaiman, care e oricum implicat și în producerea serialului.

Au trecut 31 de ani de când a fost publicat Good Omens și cam tot atâția ani de când Terry Pratchett și cu mine, la o World Fantasy Convention, la Seattle, ne-am gândit cum ar fi continuarea. Am folosit bucăți din ce-am făcut atunci. Terry nu mai e aici, dar dacă ar fi am fi discutat ce vor face personajele noastre în continuare. Au fost atâtea întrebări ale fanilor despre cum continuă povestea (ca și despre ce s-a întâmplat înainte). Așa că ne întoarcem în Soho, să rezolvăm un mister legat de un înger care și-a pierdut memoria și rătăcește prin cartier”, explică Neil Gaiman, preluat de collider.com.

Cam asta e tot ce se știe și oricum orice spoiler e absolut interzis!

Adică, în traducere: „Un advertisment indescriptibil. Vă aducem la cunoștință faptul că niște fani norocoși au avut acces la primele două episoade ale sezonului al doilea din Good Omens, înaintea tuturor. Acum, fiți atenți la asta: Orice spoiler despre sezonul al doilea din Good Omens va fi aspru sancționat”.

Cine va fi în distribuția sezonului 2 din „Good Omens”

Michael Sheen revine în rolul îngerului Aziraphale, convertit în vânzător de cărți rare, ca și colegul lui de platou, David Tennant, care-și reia rolul demonului Crowley, căruia îi place viața în viteză maximă.

Alături de ei, aproape picat din cer, este arhanghelul Gabriel, cel care nu-și mai amintește cine este, cine sunt cei doi, ce-a mai făcut până acum și cum a ajuns aici. Arhanghelul Gabriel, devenit acum Jim, este interpretat de Jon Hamm.

Doon Mackickan și Gloria Obianyo își reiau și ei rolurile, respectiv cel al arhanghelului Michael și Uriel. Iar unele fețe cunoscute vor avea roluri noi: Miranda Richardson va interpreta demonul Shax, Maggie Service este Maggie și Nina Sosanya joacă rolul Nina.

Și, evident, vor fi și fețe noi: Liz Carr are rolul îngerului Saraqael, Quelin Sepulveda va fi îngerul Muriel, iar Shelley Conn, demonul Beelzebub.

Puteți vedea aici trailer-ul oficial al sezonului al doilea din „Good Omens”:

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton