Homepage  / Știri

Goran Visnjic riscă o “amendă” de 12 milioane de dolari

Goran Visnjic riscă o “amendă” de 12 milioane de dolari

de Redactia Tvmania

Goran Visnjic, actorul care interpretează rolul dr. Luka Kovac în cel de-al paisprezecelea sezon al serialului “Spitalul de urgenţă” (“ER”), risca o “amendă” de 12 milioane de dolari pentru că a încălcat condiţiile unui contract pe care l-a semnat în urmă cu 14 ani.

Goran Visnjic a semnat, pe când avea 24 de ani, o înţelegere cu firma de impresariat Kvaro, prin care vedeta le ceda acestora dreptul să-l reprezinte în toate contractele din afara ţării. Se pare că, până în acest moment, vedeta din “Spitalul de urgenţă” ar fi câştigat în jur de 40 de milioane de dolari, iar firma de impresariat îşi cere cota parte din câştigurile actorului.

Firma de impresariat l-a dat deja în judecată pe Visnjic, iar tribunalul din Zagreb a gasit justificată cererea acesteia, cu atât mai mult cu cât actorul avea vârsta de 24 de ani şi era angajatul unui teatru din capitala croată.

În acest caz, Visnjic are de plătit firmei de impresariat 12 milioane de dolari, iar aceasta va avea şi pe viitor dreptul la 30 % din toate câştigurile vedetei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton