Homepage  / Știri

Gordon Ramsay gătește „printre rechini” la TV Paprika

Gordon Ramsay gătește „printre rechini” la TV Paprika

de Redactia Tvmania

Se recomandă drept Gordon Ramsay, bucătarul care prezintă lumea culinară într-o viziune proprie. Renumit pentru stilul direct şi izbucnirile sarcastice din bucătărie, temperamentalul bucătar reuşeşte să ne distreze şi să ne destindă cu fiecare ocazie.

Pasiunea lui Gordon pentru rechini este acum descrisă în călătoria pe care acesta o pune la cale pentru a descoperi misterele controversatei supe din aripioare de rechin, în noua sa emisiune „Gordon Ramsey printre rechini”, difuzată la TV Paprika, vineri, pe 10 februarie, de la ora 22:00.

Se estimează că peste 100 de milioane de rechini sunt uciși în toată lumea, iar o treime din speciile oceanice dispar datorită pescuitului excesiv. Gordon încearcă să descopere dacă acest sacrificiu chiar este necesar. El se confruntă cu soarta tristă a acestor creaturi marine a căror exterminare afectează lanțul trofic al oceanelor.

Ramsay este unul dintre cei mai apreciaţi bucătari internaționali, care s-a remarcat cu cele treisprezece stele Michelin primite pentru restaurantele sale din Londra şi New York. Este gazda unor show-uri recunoscute de televiziune, lansând o serie de cărţi de gastronomie publicate în întreaga lume.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton