Homepage  / Vedete străine

Greșeala stilistică de neiertat a Angelinei Jolie. De ce au criticat-o fanii

Greșeala stilistică de neiertat a Angelinei Jolie. De ce au criticat-o fanii
13

de Roxana Mirea,

Angelina Jolie a avut o apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la premiera filmului „Eternals” de la Roma. Celebra actriță a ales o ținută Versace, o rochie argintiu-metalizat, care a fost apreciată de fanii ei. Totuși, Angelina a fost taxată pentru o greșeală stilistică. Hair-stiliştii vedetei nu au fost deloc atenți cu părul ei.

Angelina Jolie, greșeală stilistică de neiertat

Angelina Jolie a participat la premiera filmului „Eternals” de la Roma alături de fiicele sale, Zahara și Shiloh. Cele trei au strălucit pe covorul roșu și au atras privirile tuturor. Totuși, după ce au analizat foarte bine aspectul celebrei actrițe, fanii au remarcat o eroare stilistică. Modul în care i-au fost aplicate extensiile de păr a lăsat mult de dorit. Internauții au început să critice pe rețelele sociale modul în care i-a stat părul Angelinei Jolie.

„Extensiile ei arată literalmente ca și cum un copil le-a tăiat pentru ea”, a scris cineva pe Instagram.

„Sunt cu adevărat îngrijorat de ce oamenii din anturajul ei au lăsat-o să meargă așa pe covorul roșu? Cu câte persoane care au ales să tacă s-a întâlnit în drum spre premieră? Sunt supărat pentru ea!”

16th Rome Film FestIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Multe femei aleg să poarte extensii de păr pentru a adăuga lungime sau volum părului lor. Acestea trebuie să se îmbine frumos cu părul pentru a arăta natural. Din nefericire, Angelina Jolie a purtat extensii de păr care n-au fost aplicate bine, fiind vizibile pentru toată lumea.

„Nu știu cine îi face părul, dar ar trebui să-l concedieze”, a scris cineva pe Twitter, în timp ce altcineva a adăugat: „Cine i-a pus extensiile reginei mele Angelina Jolie? Trebuie să fie concediați”.

„Acum, nu sunt hair stylist, dar cine i-a pus Angelinei Jolie extensiile a greșit și/sau a fost beat”, a comentat altă persoană.

„Nu avea nevoie de acele extensii, ca să fiu sincer”, a spus un alt utilizator de Twitter, în timp ce un altul a adăugat: „O iubesc pe Angie, dar cine i-a pus extensiile de păr pentru festivalul de film de la Roma din această seară trebuie să fie tocat”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton