Homepage  / Vedete / Vedete străine

Grettell Valdez, din „Dragoste de gardă”, izolată fără soț. Ce se întâmplă cu cei doi

Grettell Valdez, din „Dragoste de gardă”, izolată fără soț. Ce se întâmplă cu cei doi

de Redactia Tvmania

Actrița de telenovele Grettell Valdez a stat în toată această perioadă a pandemiei izolată fără partenerul ei de viață și nu știe încă momentul în care se vor revedea.

Pandemia de coronavirus a împins-o pe Grettell Valdez să treacă prin situații dificile. Dacă în urmă cu câteva luni aceasta a stat fără fiul ei, care a trebuit să stea în carantină alături de tatăl bioogic Paricio Borghetti („Rebelde”), după ce acesta din urmă a fost depistat cu coronavirus, de această dată actrița de telenovele este nevoită să stea departe de soțul său.

Partenerul lui Grettell a călătorit în urmă cu câteva săptămâni în Elveția a, iar de atunci nu a reușit să revină alături de familia lui, din cauza crizei sanitare cu care se confruntă întreaga lume, mai ales că multe zboruri au fost anulate sau chiar interzise către anumite destinații. 

 

„Soțul meu este prins în Elveția”, a declarat în cadrul unei emisiuni Grettell Valdez”.

Aceasta a povestit că au trecut deja 4 săptămâni de când nu l-a mai văzut pe soțul ei, iar perioada se va prelungi pentru că acesta nu știe când va putea să zboare înapoi spre Mexic. 

 

„Au trecut patru săptămâni, sincer nici nu vreau să mă gândesc pentru că momentan nici măcar companiile aeriene nu știu când vor putea să zboare din nou”, a mai spus actrița.

 

Pe Grettell Valdez o puteți urmări de luni până duminică în telenovela „Dragoste de gardă”, difuzată de Pro 2, de la ora 19.00.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton