Homepage  / Vedete / Vedete străine

Grettell Valdez, din „Dragoste de gardă”, lucrează la un nou proiect

Grettell Valdez, din „Dragoste de gardă”, lucrează la un nou proiect

de Redactia Tvmania

După o scurtă pauză de pe micile ecrane, dar și revenirea la activitățile sale obișnuite după lunile de carantină, actrița Grettell Valdez este pregătită să își reia activitatea profesională. 

La începutul lunii august, actrița din „Dragoste de gardă” scria pe rețelele de socializare că este „pregătită pentru noul proiect”, dezvăluind că personajul pe care îl va interpreta se numește Gabriela. 

Într-un live pe care l-a făcut pe Instagram, Grettell le-a povestit fanilor la sfârșitul săptămânii trecute că va începe filmările 

„Luni voi începe filmările pentru o nouă telenovelă despre care vă voi povesti mai târziu. Chiar peste o oră va veni cineva să mă ia de acasă pentru că urmează să filmăm câteva secvențe de promovare pentru acest nou proiect, lucru care mă face foarte fericită”, a declarat actrița pe care o puteți urmări zilnic pe Pro 2 de la ora 19.00. 

În momentul de față sunt cunoscute mai multe detalii despre noua telenovelă. Ultimul proiect al actriței a fost telenovela „Dragoste de gardă”, difuzată în prezent de Pro 2, unde o interpretează pe Ana.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton