Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Grig Chiroiu a fost pentru prima dată în Grecia. A vizitat Salonic, Meteora, Atena și 3 insule

Grig Chiroiu a fost pentru prima dată în Grecia. A vizitat Salonic, Meteora, Atena și 3 insule

de Redactia Tvmania

Grig Chiroiu, alias Pupăză din serialul „Trăsniții” de la Prima TV, a hotărât ca vacanța de vară să și-o petreacă în Grecia. A călătorit cu mașina și alături de familie a vizitat Salonic, Meteora, Atena și 3 insule. A petrecut o săptămână, două zile în Salonic și restul în Atena, alături de familie și de niște prieteni apropiați, cu care s-a simțit minunat.

„Fiind o perioadă foarte aglomerată am ales să nu mă bronzez stând la cozile interminabile la obiectivele turistice, ci altfel. Așa că, am descoperit frumusețea Greciei făcând o croazieră de o zi în care am putut să mă bronzez pe vas, în drum spre cele trei insule: Hydra, Poros și Aegina, am vizitat vechea capitală a Greciei, Nafplio, un oraș la doar două ore de mers cu mașina din Atena, care m-a fermecat. Pe lângă orașul în sine, încărcat de legende și istorie, cu străduțe înguste și clădiri vechi, cu balcoane acoperite cu flori, cu magazine de souveniruri și multe taverne, m-am bucurat și de o zi de baie și de soare pe o plajă retrasă”, a povestit Grig Chiroiu.

Prins la filmările pentru noul sezon al serialului „Trăsniții” – care va reveni din 18 septembrie la Prima TV – și cu pensiunea pe care o are la Olănești, pentru Grig a fost singura ieșire din această vară. Cu toate acestea, a reușit să ajungă și la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de mănăstiri ortodoxe din Grecia, construite pe stânci.

„Am vizitat multele taverne pentru a-mi da seama care face cel mai bun gyros din Grecia. Și credeți-mă că fost tare greu! A fost o vacanță frumoasă, din care m-am întors mai bronzat și mai relaxat. Cred că e prima vacanță în care am ales ca souvenir în loc de celebrul magnet de frigider, o sticluță cu ulei de măsline. Stiți vorba: o atenție, o măslină!”, spune Grig.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton