Homepage  / Ultimul număr

Guess Who ţinteşte „Tot mai sus” cu noul lui album

Guess Who ţinteşte „Tot mai sus” cu noul lui album

de Redactia Tvmania

Rapper-ul de 25 de ani e „faţa” noului val de hip-hop de la noi. Cu noul disc „Tot mai sus”, Guess Who îşi întăreşte statutul ca unul dintre cei mai populari artişti români.

Ascensiunea fulminantă a lui Guess Who – Laurenţiu Mocanu, pe numele adevărat – pare să se fi petrecut aproape peste noapte. Fanii genului ştiu, însă, că tânărul bucureştean era în avangarda hip-hop-ului românesc încă de acum 10 ani, când cânta în trupa Anonim şi le atrăgea atenţia celor de la Paraziţii, pe al căror disc “Irefutabil” (2002) a şi apărut.

A urmat deschiderea concertului 50 Cent, apoi o perioadă de pauză, pentru ca Laurenţiu să reapară furtunos pe radar o dată cu debutul carierei solo.

Al doilea disc, “Tot mai sus”, a ieşit pe piaţă în septembrie, la pachet cu Gazeta Sporturilor, iar titlul descrie perfect traiectoria artistului. “Reacţia publicului m-a influenţat pozitiv, am reuşit să termin cel de-al doilea album mai rapid decât primul”, ne explică el, referindu-se la debutul cu “Locul Potrivit/Probe Audio”, care a produs şi hit-ul „Locul potrivit”.

Citeşte textul integral în revistă

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton