Homepage  / Știri

Guess Who va cânta alături de un band de Ziua Femeii

Guess Who va cânta alături de un band de Ziua Femeii

de Redactia Tvmania

Guess Who pregăteşte o surpriză în cadrul concertului pe care îl va susţine pe 8 Martie, de la ora 19.00, într-un mall din Bucureşti. “Mă veţi vedea într-o altă formulă, cu bandul. Nu ştiu câtă lume ştie, dar trebuie să vină să afle. Atât vă spun acum, o să cânt live cu trupa în spate”, a declarat hip-hop-er-ul.

Pentru el seara de joi, cu o zi înainte de concert, va fi una specială căci se va duce la meciul Steaua – Chelsea: “Seara de dinainte de concert are loc într-adevăr un eveniment important din viaţa mea de stelist şi voi fi prezent la meci. Cu siguranţă, dacă vom câştiga, seara va fi şi mai lungă”, a spus el la ProFm.

Cântăreţul a mai declarat, la acelaşi post de radio, cum i-a cerut acordul regretatului Sergiu Nicolaescu pentru a-i folosi un fragment dintr-un film la piesa “Onoare”, care e în prezent difuzată de radiouri:

“Am lucrat mult la această melodie, cam un an. Şi inclusiv am căutat în cinematografia românească un fragment care să se potrivească cu mesajul. L-am găsit în “Triunghiul morţii” şi era perfect. L-am sunat pe domnul Nicolaescu şi am apucat doar să îi spun că fac o melodie despre “onoare” şi mi-a spus “da”. Ca să mă asigur, după o săptămână, l-am sunat din nou, el nu ascultase piesa până atunci. Şi mi-a răspuns că e un om de cuvânt, dacă mi-a spus de la început da, aşa rămâne”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton