Homepage  / Vedete / Vedete străine

Guy Ecker, actorul din „Salome”, revine pe platourile de filmare după 8 ani de la ultimul rol principal! Aflați detaliile!

Guy Ecker, actorul din „Salome”, revine pe platourile de filmare după 8 ani de la ultimul rol principal! Aflați detaliile!

de Redactia Tvmania

Guy Ecker revine pe platourile de filmare! La 8 ani de la ultimul rol principal în telenovela „Por siempre mi amor”, actorul va fi protagonistul unei noi producții Telemundo. 

Guy Ecker nu este la prima colaborare cu cei de la Telemundo, în urmă cu trei ani acesta a mai jucat și în serialul „El señor de los cielos”

Noua telenovelă se numește „Parientes a la fuerza”, o comedie romantică a cărei filmări au început săptămâna aceasta în Mexic. Partenera lui Guy Ecker va fi actrița Barbara de Regil.

„Povestea este uimitoare. De când am început să o citesc, mi-a plăcut foarte mult pentru că te deconectează de la realitate și te conectează la această viață cu dragoste, râsete, este ca acel moment de care avem nevoie cu toții, chiar mai mult acum că lumea este trece prin această perioadă. .. Are o notă foarte frumoasă de comedie”, a  declarat Barbara pe contul său de Instagram. 

 

Din distribuție mai fac parte  Chantal Andere, acesta fiind primul proiect al actriței cu Telemundo,  Carmen Aub, Michel Duval, Lisa Owen, Antonio de la Vega, Salvador Zerboni, Alejandra Ávila și Mauricio Garza.

 

Guy Ecker, cunoscut pentru rolurile din telenovele de succes precum „Cafea cu parfum de femeie’, „Salomé’, „Minciuna’ şi „Eva Luna’, revine astfel pe micile ecrane după ani de absenţă. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton