Homepage  / Articole

Marlene Favela şi Guy Ecker formează un cuplu

Marlene Favela şi Guy Ecker formează un cuplu

de Redactia Tvmania

Marlene Favela, protagonista din „Moştenitorii” de la Acasă, şi celebrul telenovelist Guy Ecker („Minciuna”, „Salome”) vor face pentru prima oară pereche pe micul ecran în telenovela „Corazón Apasionado”.

Vara aceasta, Marlene Favela (34 de ani) a renunţat la casa de producţie Telemundo pentru Univision de dragul unei telenovele noi care se anunţă una de succes, mai ales că scenariul este scris de Alberto Gomez (acesta a colaborat cu Marlene şi la „Pisica sălbatică”).

Serialul se numeşte „Corazón Apasionado”, iar Marlene a început deja filmările la el alături de Guy Ecker (52 de ani), care a revenit în 2010 la telenovele după patru ani de pauză.

Iniţial, pentru rolul lui Guy din această telenovelă fusese luat în calcul Rafael Novoa (Miguel din „Împreună pentru totdeauna”), însă producătorii l-au ales în cele din urmă pe Ecker, mult mai cunoscut şi mai carismatic decât mai tânărul său rival.

Ce se întâmplă în noua telenovelă

În „Corazón Apasionado”, Favela interpretează rolul unei tinere greu încercate de viaţă, care este vândută de mama ei pentru a scăpa de o datorie la jocurile de noroc. Fata ajunge, pe nedrept, şi în închisoare, însă de acolo reuşeşte să iasă mai dură şi mai puternică ca niciodată.

Dispusă să preia ferma familiei, îşi jură că nu se va îndrăgosti niciodată, asta până când apare bărbatul visurilor ei (interpretat evident de Guy).

„Sunt îndrăgostită de povestea telenovelei. Sunt fericită ca am ocazia să fac parte dintr-un proiect de anvergură”, a zis Marlene pentru revista „TVyNovelas”, mulţumită şi de faptul că va juca alături de Guy Ecker.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton