Homepage  / Vedete / Vedete străine

Guy Ecker se întoarce pe micile ecrane. Află totul despre noul lui proiect, o producție Telemundo!

Guy Ecker se întoarce pe micile ecrane. Află totul despre noul lui proiect, o producție Telemundo!

de Redactia Tvmania

Actorul Guy Ecker (58 de ani), cunoscut pentru rolurile sale din telenovelele „Salome”  sau „Cafea cu parfum de femeie”, revine pe micile ecrane cu o nouă producție marca Telemundo, după o pauză de aproape cinci ani.

Ecker va fi protagonistul serialului „El recluso” („Deținutul”), prima producție a Telemundo Studops Internațional, care va fi lansată, potrivit celor de la People en Espanol, la finalul acestei veri.

Serialul este un thriller de 13 episoade care redă povestea lui Lazaro Mendoza, un fost marinar reținut într-o închisoare de maximă siguranță situată la frontiera Mexicului cu Statele Unite pentru a investiga răpirea fiicei unui judecător american, personaj căruia îi va da viață actorul Guy Ecker.

În cadrul serialului va juca și actorul David Chocarro, pe care în prezent îl puteți vedea în telenovela „La Dona”, pe postul de televiziune PRO 2.

Serialul „El recluso” („Deținutul”) este primul proiect al noii filiale internaționale de producție a Telemundo, care se concentrează pe crearea serialelor Premium în spaniolă.

Ultima apariție a lui Guy Ecker pe micile ecrane a fost în 2013 în cadrul telenovelei „Por siempre mi amor”/„Dragoste pentru totdeauna”, produsă de Televisa, în care a jucat alături de Susana Gonzalez și Dominika Paleta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton