Homepage  / Vedete străine

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut. Fanilor nu le-a venit să creadă că este ea

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut. Fanilor nu le-a venit să creadă că este ea
13

de Roxana Mirea,

Chiar și fanii de-o viață ai cântăreței Gwen Stefani, în vârstă de 52 de ani, au avut aceeași întrebare după ultima ei apariție în cadrul unui emisiuni TV: „Chiar e Gwen Stefani?” Fosta vocalistă a trupei „No Doubt” a provocat o mare agitație pe rețelele sociale după ce a apărut săptămâna aceasta la un talk show din SUA.

Gwen Stefani, transformare uluitoare

Cântăreața, care împlinește 53 de ani luna viitoare, a oferit un interviu în cadrul emisiunii „Late Night with Seth Meyers”, unde a discuta despre rolul ei actual de antrenor la „The Voice” – dar telespectatorii au vrut în schimb să vorbească despre aspectul ei „de nerecunoscut”.

Vedeta a arătat uimitor, cu părul blond, lung și îmbrăcată într-o ținută îndrăzneață. Totuși, apariția ei i-a făcut chiar și pe fanii ei de-o viață să se întrebe dacă este chiar ea.

Gwen Stefani a ajuns de nerecunoscut. Fanilor nu le-a venit să creadă că este ea. FOTOIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Fragmentele din interviul postat pe contul de YouTube al emisiunii au fost inundate de sute de comentarii în care internauții își exprimau surprinderea față de noul look al lui Stefani, scrie news.com.au.

Este literalmente de nerecunoscut”, „Arată complet diferit acum”, „Sunt destul de bătrână ca să mi-o amintesc cu părul roz și aparat dentar. Nu-mi vine să cred cât de diferită arată acum”, „Sunt un fan de-o viață al lui Gwen și nu am recunoscut-o. Sunt atât de confuz”, „N-aș fi știut niciodată că e Gwen Stefani fără titlu”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Gwen Stefani, mai multe look-uri îndrăznețe

Aspectul veșnic tânăr al lui Stefani a fost subiectul multor discuții de-a lungul anilor, dar vedeta nu a vorbit niciodată public despre faptul că și-a făcut vreo operație estetică. Într-o apariție în rubrica Carpool Karaoke din 2016, gazda James Corden a întrebat-o despre cum se face că ea pare să îmbătrânească în sens invers – iar ea a atribuit acest lucru relației sale cu actualul soț, Blake Shelton.

Am început să mă îndrăgostesc. Apoi am scris un întreg disc despre asta. Cred că asta este „liftingul” meu!”, a spus ea.

Nu este prima dată când Stefani a ținut prima pagină a ziarelor pentru un nou look aproape de nerecunoscut – în 2016, și-a șocat fanii apărând la Premiile Billboard cu un machiaj foarte diferit – o schimbare atât de mare încât, ulterior, make-up artistul ei de lungă durată a fost nevoit să apere public noul look.

Iar anul trecut, vedeta a făcut senzație cu o nouă coafură sălbatică, în timp ce a participat la un episod al emisiunii „The Voice”: părul ei blond obișnuit, plus breton negru și o coadă neagră.

Sursa Foto: Hepta, captură de ecran YouTube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton