Homepage  / Vedete străine

Gwen Stefani și Blake Shelton, mai fericiți ca niciodată. Ce mesaj a transmis artistul când soția lui a împlinit 52 de ani

Gwen Stefani și Blake Shelton, mai fericiți ca niciodată. Ce mesaj a transmis artistul când soția lui a împlinit 52 de ani
10

de Roxana Mirea,

Gwen Stefani a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani pe 3 octombrie. Soțul ei, Blake Shelton, nu putea lăsa să treacă neobservată o așa zi specială. Acesta a publicat o fotografie de la nuntă cu aleasa inimii sale, alături de care a scris un mesaj emoționant.

Ce mesaj i-a transmis Blake Shelton lui Gwen Stefani de ziua ei

Gwen Stefani și Blake Shelton se iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. Pe 3 octombrie, Gwen Stefani a împlinit 52 de ani, iar Blake Shelton nu avea cum să lase să treacă neobservată aniversarea frumoasei lui soții.

Acesta a publicat pe rețelele sociale o fotografie alb-negru, din ziua nunții cu Gwen Stefani. Alături de imaginarea în care el și soția lui dansează, Blake Shelton a scris și câteva cuvinte pline de iubire.

La mulți ani, jumătatea mea mai bună, soția mea. Te iubesc, Gwen Stefani”, a scris Blake Shelton într-un mesaj făcut public pe Instagram.

Blake Shelton și Gwen Stefani

Gwen Stefani și Blake s-au căsătorit după 6 ani de relație

Gwen Stefani și Blake Shelton au ajuns în fața altarului, după o relație de șase ani. Cei doi și-au spus „Da” în cadrul unui eveniment fastuos, organizat la ferma cântărețului de muzică country din Oklahome, informează Page Six.

Gwen și Blake Shelton s-au căsătorit la scurt timp după ce fanii au observat că solista pe deget o verighetă cu diamante.

Mireasa a ales să poarte o rochie scurtă, la care a asortat un voal special, întreaga creație fiind semnată Vera Wang. Prin ținuta aleasă, Stefani a adus un tribut oamenilor dragi din viața ei. Potrivit People, artista a vrut ca pe voal să fie brodate numele fiilor ei și al lui Blake.

241499272_289825395815467_1205753850498817348_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Soțul lui Gwen Stefani a construit de unul singur capela unde a avut loc cununia.

Blake a construit capela la ferma sa din Oklahoma”, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Este un tribut adus dragostei lor.”

Cântărețul de 45 de ani a cerut-o în căsătorie pe Gwen Stefani în toamna anului trecut. Atunci, artista a publicat o fotografie pe Instagram în care își săruta viitorul soț. În imagine se vedea inelul cu diamant primit de la acesta.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton