Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwendoline Christie, fosta Brienne din „Urzeala tronurilor”, s-a alăturat distribuției serialului „Wednesday”, de la Netflix

Gwendoline Christie, fosta Brienne din „Urzeala tronurilor”, s-a alăturat distribuției serialului „Wednesday”, de la Netflix
5

de Mioara Tronaru,

Serialul „Wednesday”, realizat de Tim Burton pentru Netflix, continuă să-și mărească distribuția. După ce au fost anunțați Jenna Ortega (în rolul Wednesday), Luis Guzmán (ca Gomez Addams) și Catherine Zeta-Jones (care o va interpreta pe Morticia Addams), acum fosta Brienne din „Urzeala tronurilor”, Gwendoline Christie (42 de ani), va avea un rol important în noua miniserie, după cum a aflat Variety.

Wednesday” va fi o miniserie de opt episoade, inspirată de celebra „Familie Addams”, în original „The Addams Family”. La început, aceasta a fost doar o bandă desenată creată de artistul american Charles Addams, în 1938, și publicată inițial în The New Yorker.

De-atunci, au fost realizate șase seriale și cinci filme după aventurile neobișnuitei familii. Cele mai cunoscute sunt cele două lungmetraje live-action regizate de Barry Sonnenfeld, în care Christina Ricci avea rolul Wednesday.

O rivală a Morticiei Addams

În noul „Wednesday”, Gwendoline Christie o va interpreta pe Larissa Weems, directoarea Academiei Nevermore. Aceasta are încă niște afaceri neterminate cu fosta sa prietenă, și colegă, din copilărie Morticia Addams.

După rolul Brienne din „Urzeala tronurilor”, cariera lui Gwendoline Christie a pornit spre noi culmi. Unul dintre cele mai importante roluri primite de actrița britanică fiind acela al Capitaine Phasma în recentele urmări de la „Star Wars”.

Game of Thrones (Season 8) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Nu este singura colaborare a actriței cu Netflix. Tot pentru gigantul de streaming, aceasta a jucat în „The Sandman” (2021). Serialul este inspirat de banda desenată omonimă scrisă de Neil Gaiman și se află acum în postproducție. Data lansării încă nu a fost anunțată. Gwendoline Christie interpretează aici rolul Lucifer.

Doi români în distribuția „Wednesday”

Producătorii au anunțat și restul distribuției: Issac Ordonez va fi Pugsley Addams, românul Victor Dorobanțu îl va interpreta pe Thing, iar George Burcea, pe Lurch. Mai fac parte din distribuție: Tommie Earl Jenkins, Iman Marson, William Houston, Luyanda Unati Lewis-Nyawo, Oliver Watson, Calum Ross, Johnna Dias Watson.

Victor Dorobanțu este cunoscut datorită spectacolelor sale de magie și aparițiilor de la „iUmor”. Iar George Burcea a mai avut apariții mici în serialele „Profu’” sau „Comrade Detective”. Totodată, el a participat la reality-show-ul „Ferma”, de la Pro TV.

Serialul „Wednesday”, realizat de Tim Burton, va fi difuzat exclusiv pe Netflix.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton