Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwyneth Paltrow dezvăluie că a avut COVID-19. Cu ce sechele a rămas

Gwyneth Paltrow dezvăluie că a avut COVID-19. Cu ce sechele a rămas

de Redactia Tvmania

Gwyneth Paltrow a dezvăluit că a fost infectată cu COVID și a vorbit deschis despre experiența ei personală cu noul coronavirus.

 

Într-o nouă postare pe site-ul ei Goop, actrița în vârstă de 48 de ani a dezvăluit că „a avut COVID-19  și mi-a lăsat o oarecare oboseală și ceață cerebrală”. 

„În ianuarie, mi s-au făcut câteva teste care au arătat niveluri foarte ridicate de inflamație în corpul meu. Așa că m-am adresat unuia dintre cei mai inteligenți experți pe care îi cunosc în acest spațiu, practicianul în medicină funcțională Dr. Will Cole. După ce mi-a văzut toate analizele , a explicat că acesta a fost un caz în care drumul spre vindecare urma să fie mai lung decât în mod normal”, a scris ea.

Potrivit vedetei, ea s-a concentrat asupra corpului ei de când s-a vindecat: a început o dietă keto, bazată pe plante, și s-a abținut de la zahăr și alcool. Se pare că o parte din efectele infectării cu COVID se resimt la nivelul gastro-intestinal. 

Paltrow a mai spus că acum ia suplimente „în dorința de a avea un intestin mai sănătos”.

„Tot ceea ce fac se simte bine, ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, mă antrenez dimineața și fac saună cu infraroșu cât de des pot, totul în slujba vindecării”. ea a scris. „Un beneficiu secundar este pielea mea, ceea ce mă face fericită – și mă face să vreau să mă concentrez și mai mult asupra îngrijirii pielii. Să facem din 2021 anul în care nu ai nevoie niciodată de machiaj””

 
Precum mulți dintre noi, Paltrow a lucrat la de acasă în ultimul an. În aprilie, ea a vorbit despre adaptarea la pandemie, într-un interviu pentru  British Vogue, spunând publicației:
 
„Între muncă, anxietate generală, doi adolescenți și asigurându-mă că toată lumea se hrănește, acordându-mi timp pentru îngrijirea de sine se poate simți ca o eliberare”.

 

 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton