Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwyneth Paltrow şi-a făcut duşmani la Hollywood

Gwyneth Paltrow şi-a făcut duşmani la Hollywood

de Redactia Tvmania

Pretenţiile şi snobismul actriţei Gwyneth Paltrow (40 de ani) sunt motivele pentru care actriţa este urâtă în Cetatea Filmului, scrie revista „Star”.

Numită recent de revista „People” cea mai sexy femeie, blonda îşi promovează intens de luni bune cartea de bucate, ultimul film cu Omul de oţel, stilul de viaţă şi site-ul Goop (plin de sfaturi preţioase despre shopping şi lifestyle), iar acum Hollywood-ul s-a săturat.

Se pare că, scrie revista, producătorii nu vor să mai lucreze cu ea („Gwyneth i-a enervat, a fost mereu cu nasul pe sus, dar în ultimii ani a devenit de nesuportat”, a povestit o sursă), iar vedetele o urăsc („Madonna nu vrea să aibă nimic de a face cu ea, Reese Witherspoon o ignoră, Kate Hudson crede că e elitistă, Jennifer Garner o aseamănă cu o elevă de liceu răutăcioasă, iar Jennifer Lopez nu are răbdare pentru «protestele de fetiţă bogată» ale actriţei”).

În plus, soţul ei, Chris Martin, crede că blonda vorbeşte prea mult despre viaţa lor personală (a povestit recent despre cum a pierdut o sarcină).

Brand-ul pe care şi l-a construit Paltrow are drept scop şi apropierea de Angelina Jolie, mai scrie revista, pe care blonda o consideră o femeie puternică, cu clasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton