Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwyneth Paltrow este acuzată că a cerut prețuri exorbitante participanților la summit-ul său de wellness

Gwyneth Paltrow este acuzată că a cerut prețuri exorbitante participanților la summit-ul său de wellness

de Redactia Tvmania

Mai multe persoane o acuză pe Gwyneth Paltrow de înșelăciune după ce au fost taxate cu 5.700 de dolari pentru participarea la un summit de wellness organizat weekend-ul trecut.

 

Una dintre persoanele care s-au aflat la summit le-a spus celor de la Page Six că le-a trimis un mesaj pe WhatsApp participanților în care le-a scris „GP este o escrocă.”

 Cei de la eveniment au fost constrânși să-și rezerve camere prin Goop (site-ul fondat de Gwyneth Paltrow) la 1300 de dolari pentru două nopți la Kimpton Fitzroy London Hotel, doar pentru a observa mai târziu că prețurile în acel weekend porneau de la 250 de dolari per noapte. 

Evenimentul a inclus și un summit de sănătate unde Gwyneth – care a fost înconjurată de securitate – a oferit sfaturi despre bunăstare și un stil de viață sănătos, alături de alte activități, precum băi de sunete și un antrenament de fitness cu antrenorul ei, Tracy Anderson. O altă participantă a declarat pentru aceeași publicație că „Gwyneth se comportă de parcă ar fi o zeiță a sănătății, dar de fapt este o impostoare pretențioasă și lacomă.”

 

Sursa a continuat prin a spune că actrița 

„avea o mulțime de agenți de pază în jurul ei. Era inabordabilă. A făcut un minimum de efort, a ținut câteva conversații cu Twiggy și Penelope Cruz, apoi și-a pus papucii Birkenstock și a plecat. Eram o mare fană a lui Gwyneth. Acum simt că mi-am pierdut încrederea în Dumnezeu.”

Un reprezentat al Goop a declarat că adevărata valoare a weekend-ului era mai mult de 8000 de dolari din cauza unor tratamente speciale, inclusiv faciale cu aur, terapie și mai multe activități legate de sănătate care nu erau conectate cu Goop.

 „Summit-ul a găzduit un antrenament fizic cu Tracy urmat de o discuție, unde ea și Tracy au răspuns întrebărilor participanților într-un cadru onest și confortabil. Nu am primit până acum păreri negative”, a adăugat reprezentantul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton