Homepage  / Vedete străine

Cine a fost cel mai bun la pat: Brad Pitt sau Ben Affleck. Ce a spus fosta lor iubită, Gwyneth Paltrow

Cine a fost cel mai bun la pat: Brad Pitt sau Ben Affleck. Ce a spus fosta lor iubită, Gwyneth Paltrow
8

de Roxana Mirea,

Gwyneth Paltrow a vorbit cu sinceritate despre relația cu fostul ei logodnic, Brad Pitt, care a durat din 1994 până în 1997. După despărțirea de Brad Pitt, actrița a avut o relație cu Ben Affleck. Într-un interviu recent, Gwyneth Paltrow i-a comparat pe cei doi și a spus care dintre ei o satisfăcea mai mult.

Gwyneth Paltrow, despre relația cu Brad Pitt

Actrița, în vârstă de 50 de ani, a vorbit despre povestea ei de dragoste cu Brad Pitt – care a durat din 1994 până în 1997, când au renunțat la logodnă – în cel mai recent episod al podcastului Call Her Daddy, publicat marți, potrivit People.

Amintindu-și cum conexiunea dintre ei a fost instantanee, Gwyneth Paltrow a spus că a fost „o mare, mare dragoste la prima vedere” atunci când s-au întâlnit pe platoul de filmare al thrillerului polițist „Seven”. „A fost o nebunie”, a adăugat ea, înainte de a vorbi despre faptul că ea și Brad Pitt s-au logodit în Argentina, în decembrie 1996, după doi ani de relație.

Brad Pitt și Gwyneth Paltrow, în „Seven”

„Într-o noapte eram pe balconul unei case pe care o închiriaserăm într-un orășel din Argentina”, și-a amintit ea despre cererea în căsătorie a lui Pitt, în vârstă de 59 de ani. „Aș vrea să îmi amintesc exact ce a spus, dar m-a cerut în căsătorie, a fost fantastic, am fost încântată. Vorbisem despre asta, dar am fost surprinsă pe moment, îmi amintesc asta. Cred că aveam 24 de ani.”

Dar cei doi nu au ajuns niciodată la altar și, la doar șase luni după ce s-au logodit, s-au despărțit.

Dezvăluind că a anulat logodna pentru că nu se simțea pregătită să se căsătorească, vedeta din „Avengers” i-a spus gazdei Alex Cooper: „Am avut multe de dezvoltat, privind retrospectiv. În multe privințe, nu am început să mă regăsesc pe deplin decât la 40 de ani. Nici măcar nu înțelegeam cu adevărat cum să-mi ascult instinctele și să acționez pentru ceea ce era potrivit pentru mine. Întotdeauna încercam să adjudec ceea ce era corect pentru toți ceilalți.”

„Am fost total distrusă când ne-am despărțit”

Ea a continuat: „Când mă uit în urmă, am fost cu adevărat un copil, mai mult decât majoritatea celor de 22, 24 de ani pe care îi întâlnesc acum. Chiar nu explorasem cine eram, ce era important pentru mine, care erau limitele mele.” Paltrow a spus că a fost „total distrusă când ne-am despărțit”.

„A fost ceea ce trebuia făcut în acel moment, dar a fost foarte greu”, a adăugat ea. „Au fost o serie de lucruri care s-au întâmplat, el era cu nouă ani mai mare decât mine, așa că era mult mai… știa ce vrea, era pregătit să o facă, iar eu eram cam peste tot, așa că a fost într-adevăr unul dintre acele lucruri dificile, în care m-am simțit ceva de genul: „O, Doamne, nu numai că nu sunt pregătită, dar nici nu mă ridic din nou la nivelul standardelor”. Era un refren familiar pe care îl simțeam despre mine”.

În ciuda despărțirii lor, cei doi au păstrat o prietenie și o legătură strânsă. „Este un tip grozav”, a continuat ea. „Este minunat, îmi place foarte mult de el.”

Anul trecut, Paltrow și Pitt au discutat despre faptul că sunt foști iubiți care au rămas prieteni și că încă se iubesc, într-un interviu pe site-ul ei Goop. În cadrul conversației, Paltrow a adus în discuție un subiect despre răposatului ei tată Bruce, care a murit în 2002, și care era încântat să îl aibă pe celebrul actor drept ginere – „deși nu ne-am căsătorit, din păcate„, i-a spus ea lui Pitt.

L-am găsit în sfârșit pe Brad cu care trebuia să mă căsătoresc. Doar că mi-a luat 20 de ani”, a glumit Paltrow, care s-a căsătorit cu producătorul Brad Falchuk în septembrie 2018.

ARCHIVES – BRAD PITT ET GWYNETH PALTROWIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gwyneth Paltrow îi compară pe Brad Pitt și Ben Affleck

În altă parte a interviului „Call Her Daddy”, Cooper, în vârstă de 28 de ani, a întrebat-o pe Paltrow despre relația ei cu Ben Affleck, cu care a format un cuplu între 1997 și 2000, și a pus-o să joace un joc de tipul „Brad sau Ben”.

Actrița a fost rugată să îi compare pe cei doi într-o serie de categorii, printre care: „Cine este mai romantic?”, „Cine avea mai multe șanse să te facă să râzi?” și „Cu cine ai mai multe șanse să te cerți?”.

În timp ce Pitt era cel mai romantic, iar Affleck, în vârstă 50 de ani, era mai predispus să o facă să râdă și să se certe cu ea, Paltrow a mai dezvăluit că amândoi știau să sărute foarte bine. Cât despre cine era mai bun la pat, Paltrow a spus că alegerea a fost „foarte grea”.

Ben Affleck a ajuns viral pe internet. Gestul surprinzător făcut de soțul lui J.LoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8

Cu Brad a fost un fel de chimie majoră, ca dragostea vieții tale, la momentul respectiv, iar Ben a fost excelent din punct de vedere tehnic”, a spus ea râzând. „Nu-mi vine să cred că fiica mea ascultă asta!”

Dumnezeu să o binecuvânteze pe J.Lo și tot ce primește acolo!”, a chicotit Cooper cu referire la Jennifer Lopez, soția lui Affleck.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton