Homepage  / Știri

Gwyneth Paltrow pune preţ pe familie

Gwyneth Paltrow pune preţ pe familie

de Redactia Tvmania

Actriţa a renunţat să mai apară în filmul “The Danish Girl” pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

Gwyneth (37 de ani) a acceptat să interpreteze în filmul “The Danish Girl” rolul primei femei care s-a supus unei operaţii de schimbare de sex după ce, anul trecut, actriţa Charlize Theron a renunţat la acelaşi proiect. Astfel, producătorii acestei pelicule (care e o adaptare a romanului omonim al scriitorului David Ebershoff) au rămas din nou fără protagonistă.

Conform showbizspy.com, Paltrow a luat decizia de a se retrage din film (în care ar fi jucat alături de Nicole Kidman) pentru a se dedica familiei. “Uneori simt că toată lumea din jurul meu s-a oprit în rinichii mei. Mă simt obosită”, a declarat ea.

De asemenea, reprezentantul actriţei a spus că Gwyneth şi soţul ei Chris (33 de ani) au stat mult timp despărţiţi şi că renunţarea la rol a fost singura modalitate ca ea să stea mai mult cu familia.

Gwyneth şi Chris Martin (membru al trupei Coldplay) s-au căsătorit în decembrie 2003, într-o ceremonie secretă la un hotel din sudul Californiei. Cei doi au împreună doi copii, o fată, Apple (5 ani), şi un băiat, Moses (4 ani).

Din 30 aprilie, Gwyneth revine în cinematografele de la noi cu rolul lui Pepper Potts în filmul “Iron Man – Omul de oţel 2”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton