Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwyneth Paltrow s-a logodit cu iubitul ei, Brad Falchuk

Gwyneth Paltrow s-a logodit cu iubitul ei, Brad Falchuk

de Redactia Tvmania

Actriţa Gwyneth Paltrow (48 de ani) s-a logodit cu scenaristul şi producătorul Brad Falchuk (45 de ani) cu care are o relație de mai bine de trei ani.

 

Vestea a fost oferită publicației US Weekly de câteva surse: „Amândoi ştiau că se va întâmpla, dar nu au făcut o mare chestie din asta pentru că amândoi au avut anterior căsătorii de lungă durată. Nu s-au grăbit“.

Potrivit aceleiași publicații, cei doi nu doresc să facă public acest lucru întrucât actrița dorește să scrie pe propriul site, Goop, povestea cererii în căsătorie.

Gwyneth Paltrow a fost extrem de discretă cu viața personală de la divorțul cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Cei doi au fost căsătoriți timp de 11 ani și au împreună doi copii.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au cunoscut în anul 2014, pe platourile de filmare ale serialului „Glee”. Chiar dacă actrița a avut un rol episodic în cadrul serialului, se pare că cei doi au început încă din vremea respectivă relația amoroasă, însă au pastrat-o departe de ochii presei până în toamna anului 2015.

 

 

 

Happy birthday, handsome

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton