Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gwyneth Paltrow se gândește să renunțe la actorie. Care sunt motivele

Gwyneth Paltrow se gândește să renunțe la actorie. Care sunt motivele

de Redactia Tvmania

Într-un interviu acordat publicației online Extra, actrița Gwyneth Paltrow a mărturisit că se gândește să renunțe la actorie:

„Nu sunt sigură că îmi voi continua cariera de actriță. Mai am momente când acord atenție acestui lucru, dar îmi place mai mult să-mi conduc afacerea și vreau să îmi îndrept atenția spre această pasiune. Compania mea se dezvoltă foarte repede și cred ca este momentul perfect să mă ocup de ea.”

Gwyneth a recunoscut că se bucură de provocarea de a-și construi propria companie: „Știi, viața mea a fost mult mai greu de înălțat față de afacerea mea, iar acum vreau să fac asta”, a declarat ea.

Cel mai recent rol al lui Gwyneth a fost o apariție în seria TV „Nightcap” (2016), în timp ce ultimul ei film a fost „Mortdecai” (2015), în care i-a dat replica lui Johnny Depp.

Actrița în vârstă de 44 de ani,  are doi copii: Apple, de 13 ani și Moses, în vârstă de 11 ani, împreună cu fostul ei soț, Chris Martin.  

Actrița este fiica regizorului și producătorului Bruce Paltrow și a actriței Blythe Danner. Aceasta a debutat în domeniu în anul 1989, însă anul 1995 a fost cel care a condus-o spre faimă, prin thrillerul „Se7en”, în care a jucat alături de Brad Pitt. Mai mult decât atât, rolul din „Sheakespeare în Love” (1998) i-a adus actriței cea mai înaltă distincție pe care o poate primi un actor – un premiu Oscar.

Începând cu anul 2008, după ce a devenit mamă, Gwyneth s-a axat pe „GOOP”, site-ul de care se ocupă și care a început ca find un site de știri săptămânale despre lifestyle. 

Totodată, de curând, actrița a semnat un contract cu o firmă dezvoltatoare de aplicații mobile pentru a-și dezvolta business-ul și pe această latură.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton