Homepage  / Vedete străine

Gwyneth Paltrow, senzațională în costum de baie, la 50 de ani. „Renunț la nevoia de a fi perfectă”

Gwyneth Paltrow, senzațională în costum de baie, la 50 de ani. „Renunț la nevoia de a fi perfectă”
7

de Roxana Mirea,

Gwyneth Paltrow împlinește 50 de ani pe 27 septembrie, așa că, în așteptarea zilei sale de naștere, a publicat o imagine neretușată cu ea în bikini. Actrița s-a decis să își accepte vârsta și toate schimbările pe care le suferă corpul ei odată cu trecerea timpului. Iată cum arată Gwyneth Paltrow în costum de baie, la 50 de ani.

Cum arată Gwyneth Paltrow în costum de baie, la 50 de ani

Actrița și-a arătat „pielea lăsată” și „ridurile” în timp ce purta un costum de baie minuscul, din două piese, într-o fotografie alb-negru, publicată pe Instagram, joi.

Reflecții despre o etapă importantă”, a scris Paltrow în dreptul imaginii, îndrumându-și urmăritorii către o postare de pe blogul ei, Goop.

În articolul de pe blog, vedeta din „Shakespeare in Love” a scris că „în mod ciudat [nu are] senzația că timpul a trecut”, dar corpul ei este „mai puțin atemporal”.

Ea a explicat: „Corpul meu [este] o hartă a dovezilor din toate zilele. … O colecție de semne și neregularități care se înșiră pe capitole. Cicatrici de la arsuri de cuptor, un deget zdrobit într-o fereastră cu mult timp în urmă, nașterea unui copil. Păr argintiu și linii fine.”

77th Golden Globe Awards – 2020 ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Gwyneth Paltrow: „Renunț la nevoia de a fi perfectă”

Paltrow, care este mama lui Apple, în vârstă de 18 ani, și Moses, în vârstă de 16 ani, a precizat că se străduiește să combată „gândurile nesăbuite care încearcă să o facă să deraieze” de la acceptarea corpului ei care îmbătrânește.

Accept semnele și pielea lăsată, ridurile”, a scris ea. „Îmi accept corpul și renunț la nevoia de a fi perfectă, de a arăta perfect, de a sfida gravitația, de a sfida logica, de a sfida umanitatea.”

„Mă gândesc la copiii mei, care acum sunt suficient de mari pentru a-și aminti de această „mare” aniversare a mea până la vârsta adultă. Poate că amintirea lor despre ea nu va fi nici că am fost doar euforică, nici că am plâns pentru lucrurile pe care le-am pierdut sau pe care nu le-am dus la bun sfârșit. (…) Nu voi ști cu adevărat cum a fost să împlinesc 50 de ani decât mult mai târziu, când voi putea reflecta de pe un peron mai înalt, poate la aniversarea a 50 de ani a unuia dintre copiii mei, cu inimile pline și frânte în același timp (pentru că așa e viața)”, a mai scris vedeta.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton