Homepage  / Articole

Gyuri Pascu şi-a povestit viaţa la Măruţă

Gyuri Pascu şi-a povestit viaţa la Măruţă

de Redactia Tvmania

Într-un interviu acordat emisiunii “Happy Hour”, Ioan Gyuri Pascu a vorbit despre perioada de recuperare de după accidentul cerebral suferit anul trecut, despre cum şi-a schimbat radical stilul de viaţa, dar şi despre divorţul de soţia sa, Daniela.

.

Actorul a vorbit despre accidentul cerebral suferit anul trecut şi despre cum fosta sa soţie i-a fost alături în fiecare noapte la spital, chiar dacă erau deja separaţi, după o căsnicie care a durat 17 ani.

Cei doi au rămas în relaţii foarte bune şi sunt prieteni apropiaţi: “Câte bordeie, atâtea obiceiuri! Sunt divorţuri şi divorţuri! Eu păstrez o legătura zilnică cu fosta mea soţie. Ne întâlnim foarte des, vorbim, ne ajutăm. A stat şi noaptea cu mine acolo, în spital, la început, pentru că era foarte greu. Între mine şi ea e o relaţie pe care oamenii, presa nu o înţeleg. Pentru că în general când se întâmplă un divorţ, oamenii trebuie să fie împărţiţi în tabere! Mereu trebuie să credem că dreptatea sau adevărul este de o parte sau de alta, sau că cineva e vinovat, cineva e nevinovat”.

Gyuri Pascu a recunoscut că după divorţ şi după accident viaţa sa s-a schimbat foarte mult şi că acum merge mai departe cu toate pânzele sus: “Ştiţi cum e: dacă nu te sperie un pic viaţa, nu poţi să mergi înainte! E bine să păstrezi un echilibru, să nu munceşti prea mult, cum am muncit eu toamna trecută. Era infernal. Multă muncă, stres, supărări, ţigări multe, culcat târziu, foarte, foarte multe trasee în ţară”.

În prezent, pe Gyuri îl puteţi vedea pe scenă în piesa  “Take, Ianke şi Cadîr” şi avem promisiunea că repetă zilnic ca să îşi recapete dexteritatea la chitară în timp ce se pregăteşte şi de filmările pentru “Land of Jokes”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton