Homepage  / Vedete străine

Hailey Bieber spune că acest an i-a adus „unele dintre cele mai triste și grele momente”. A avut un conflict cu Selena Gomez

Hailey Bieber spune că acest an i-a adus „unele dintre cele mai triste și grele momente”. A avut un conflict cu Selena Gomez
8

de Roxana Mirea,

Hailey Bieber a mărturisit cât de dificil s-a dovedit a fi anul 2023 pentru ea. În vârstă de 26 de ani, soția lui Justin Bieber a împărtășit un mesaj sincer despre starea ei mentală, publicând un mesaj pe Instagram Stories, joi. „Am avut unele dintre cele mai triste și mai grele momente pe care le-am avut vreodată în viața mea de adult”, a împărtășit aceasta.

Hailey Bieber, despre momentele dificile

Hailey Bieber a publicat un mesaj în mediul online despre cât de greu s-a dovedit a fi acest an pentru ea, potrivit etonline.com.

„Îmi place să fac glume despre cum mă simt, pentru că uneori este mai ușor decât să recunosc că trec prin momente dificile”, a scris Hailey. „Dar, sincer, de când a început 2023, am avut unele dintre cele mai triste și mai grele momente pe care le-am avut vreodată în viața mea de adult, iar mintea și emoțiile mele au fost cel puțin fragile.”

Hailey a împărtășit mesajul pentru a-i face pe alții care se luptă cu aceleași sentimente să știe că „nu sunteți singuri”.

„Acestea fiind spuse, haideți să continuăm să fim acolo unul pentru celălalt. Să fim acolo pentru cei dragi, pentru prieteni, pentru familie și pentru străini. Să fim acolo pentru oameni”, a continuat ea. „Să continuăm să fil alături unul de celălalt chiar și atunci când este greu. Suntem mai buni împreună.

hailey-bieber-despre-momentele-dificile-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Conflict între Selena Gomez și Hailey Bieber

Deși Hailey nu s-a referit în mod direct la ceea ce a făcut ca anul să fie atât de dificil pentru ea, modelul a fost în centrul unor drame cu fosta iubită a soțului ei, Selena Gomez, în ultimele luni. Luna trecută, între Hailey și Selena păreau să fie tensiuni din cauza unui videoclip reapărut în care Hailey se prefăcea că se strâmbă la menționarea prietenei Selenei, Taylor Swift. Selena a răspuns la acel moment la videoclip, luându-i apărarea lui Taylor.

La scurt timp după aceea, Selena a postat un mesaj pentru cei care o urmăresc, scriind: „Hailey Bieber m-a contactat și m-a anunțat că a primit amenințări cu moartea și o astfel de ură negativă. Nu este ceea ce susțin eu. Nimeni nu ar trebui să experimenteze ura sau hărțuirea. Întotdeauna am pledat pentru bunătate și chiar vreau ca toate acestea să înceteze.”

Justin Bieber and Hailey Baldwin out in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 8

Ulterior, Hailey a intrat pe propriul cont pentru a-i mulțumi Selenei pentru postare. „Vreau să îi mulțumesc Selenei pentru că a vorbit, deoarece ea și cu mine am discutat în ultimele săptămâni despre cum să trecem peste această poveste în curs de desfășurare între mine și ea”, a scris Hailey la vremea respectivă. „Ultimele săptămâni au fost foarte grele pentru toți cei implicați, iar milioane de oameni văd atât de multă ură în jurul acestui subiect, ceea ce este extrem de dăunător.”

Ea a adăugat: „În timp ce rețelele sociale sunt o modalitate incredibilă de a ne conecta și de a construi o comunitate, astfel de momente nu fac decât să creeze o divizare extremă în loc să aducă oamenii împreună. Lucrurile pot fi întotdeauna scoase din context sau interpretate altfel decât au fost intenționate.” La momentul respectiv, Hailey a cerut ca noi toți „să fim mai atenți la ceea ce postăm și la ceea ce spunem”.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton