Homepage  / Nu rata!

Halep, Niculescu și Begu joacă astăzi în optimi la Miami Open

Halep, Niculescu și Begu joacă astăzi în optimi la Miami Open

de Redactia Tvmania

Prima care intră în concurs este Simona Halep. Numărul 5 mondial o va înfrunta pe britanica Heather Watson, de la ora 18.00, în direct pe Dolce Sport 1.

Simona Halep

Halep și Watson s-au întâlnit de două ori. De fiecare dată s-a impus Simona Halep. În primul meci, la US Open, în 2013, Halep a câștigat cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2. În a doua întâlnire, în turul al doilea de la Roland-Garros, din 2014, Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4.

În jurul orei 22.00, intră în concurs și Monica Niculescu. În al 3-lea meci de pe terenul 3, jucătoarea noastră o va înfrunta pe Johanna Konta, în direct, de asemenea, pe Dolce Sport 1. Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Miami, după ce a învins-o în două seturi pe reprezentanta gazdelor, CoCo Vandeweghe. Niculescu s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 42 de minute. Partida a fost întreruptă aproximativ 15 minute, în setul doi, la 1-0 pentru Monica, din cauza unei accidentări a americancei.

Irina Begu o va înfrunta, în al 5-lea meci de pe același teren, în jurul orei 2.00, pe Madison Keys, a 22-a favorită a competiției din Florida, în direct pe Dolce Sport 1. Irina Begu, locul 35 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, după ce a trecut de Kristyna Pliskova. Begu s-a impus cu 7-5, 4-6, 6-4, la capătul unui meci de două ore și 40 de minute.

În plus, Dolce Sport 2 transmite în direct, de la ora 20.00, duelul dintre Serena Williams și Svetlana Kuznetsova.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton